achtergrond

een grijpkraan huren bij RAI amsterdam

Lokale Entertainment Partner voor Internationale Beurzen

Made for Arcade (MFA) is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in branding en het personaliseren en verhuren van grijpkranen voor (internationale) beurzen. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, heeft MFA een uitstekende reputatie opgebouwd als de lokale entertainmentpartner voor bedrijven overal ter wereld.

Branding en Personalisatie

MFA biedt een breed scala aan grijpkranen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van klanten. Het bedrijf heeft een uitgebreide collectie grijpkranen, variërend van klassieke modellen tot moderne, op maat gemaakte ontwerpen. MFA biedt ook de mogelijkheid om de grijpkranen te personaliseren met bedrijfslogo’s of andere branding. Op deze manier kunnen bedrijven hun merk promoten en hun aanwezigheid op beurzen en evenementen vergroten.

rai amsterdam

Internationale Beurzen en Grote Venues

MFA werkt samen met verschillende grote venues in West Europa, waaronder de RAI in Amsterdam. De RAI is een bekend beursgebouw dat jaarlijks ongeveer 500 evenementen organiseert1. Naast de RAI werkt MFA ook samen met andere grote beursgebouwen in West Europa. Deze samenwerking stelt MFA in staat om klanten te voorzien van hoogwaardige entertainmentoplossingen tijdens internationale beurzen.

De Lokale Entertainment Partner

MFA begrijpt de complexiteit van het organiseren van beurzen en evenementen en biedt uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Van het personaliseren van grijpkranen tot het regelen van logistiek en installatie, MFA kan alle aspecten van entertainment op beurzen verzorgen. Het bedrijf kent de weg in West Europa en heeft ervaring met het werken op internationale beurzen en evenementen.

Klantenbestand

Het klantenbestand van MFA bestaat uit MKB-bedrijven, multinationals en (lokale) overheden die overal ter wereld gevestigd zijn. Het bedrijf heeft samengewerkt met klanten in verschillende sectoren, waaronder technologie, gezondheidszorg en financiën. Of het nu gaat om een klein MKB-bedrijf of een grote multinational, MFA kan maatwerkoplossingen bieden die voldoen aan de eisen en verwachtingen van elke klant.

In conclusie, Made for Arcade (MFA) is gespecialiseerd in branding en het personaliseren en verhuren van grijpkranen voor (internationale) beurzen bij onder andere de RAI in Amsterdam en andere grote beursgebouwen in West Europa. Het bedrijf werkt samen met verschillende grote venues in West Europa en kan klanten helpen bij het vergroten van hun merkbekendheid tijdens internationale beurzen. Met hun uitgebreide collectie grijpkranen en vermogen om deze te personaliseren, biedt MFA hoogwaardige entertainmentoplossingen voor bedrijven overal ter wereld.

Reaction Ring – HET spel dat mensen vangt!

meisje speelt reactie ring

Ben je op zoek naar een leuk en boeiend spel dat door mensen van alle leeftijden kan worden genoten? Zoek niet verder dan de Reaction Ring! Dit spannende spel is ontworpen om mensen te boeien en aan te trekken. Het is perfect voor teambuilding, training in een sportschool voor behendigheid of hand-oogcoördinatie, en andere toepassingen.

Hoe speel je Reaction Ring? 

Reaction Ring is een eenvoudig maar uitdagend spel waarbij spelers 10 stokken moeten vangen die willekeurig vallen. Het spel is gemakkelijk te spelen, maar het vergt vaardigheid en oefening om het onder de knie te krijgen. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk stokken te vangen voordat ze de grond raken. Het spel kan alleen of met vrienden worden gespeeld, waardoor het perfect is voor feestjes en andere sociale evenementen. Het is een geweldige manier om het ijs te breken en mensen met elkaar in contact te brengen.

Mensen vangen ipv stokken 

Terwijl de speler de stokken moet vangen, vangt het spel eigenlijk de speler in termen van “mensen betoveren en aantrekken”. Het spel is ontworpen om leuk en boeiend te zijn, en het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Reaction Ring is een geweldige manier om hand-oogcoördinatie en reactietijd te verbeteren. Het is ook een geweldige manier om teamwork- en communicatievaardigheden te verbeteren. Het spel vereist dat spelers samenwerken om de vallende stokken te vangen, wat helpt bij het opbouwen van vertrouwen en samenwerking tussen teamleden.

Verschillende toepassingen voor Reaction Ring 

Reaction Ring heeft ook veel praktische toepassingen. Het kan worden gebruikt als trainingsinstrument voor atleten die hun behendigheid en hand-oogcoördinatie moeten verbeteren. Het kan ook worden gebruikt als revalidatie-instrument voor mensen die letsel hebben opgelopen dat hun motorische vaardigheden beïnvloedt. Naast deze toepassingen kan Reaction Ring ook worden gebruikt op scholen als educatief hulpmiddel. Het kan worden gebruikt om kinderen te leren over natuurkunde en zwaartekracht, evenals hand-oogcoördinatie en reactietijd. Het is een leuke manier om meer te weten te komen over deze belangrijke concepten. Reaction Ring kan ook worden gebruikt in zakelijke omgevingen als teambuildingoefening. Het vereist dat spelers samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken, wat helpt bij het opbouwen van vertrouwen en samenwerking tussen teamleden. Het is een geweldige manier om barrières te doorbreken en mensen samen te laten werken.

Conclusie 

Kortom, Reaction Ring is een veelzijdig spel dat door mensen van alle leeftijden kan worden genoten. Of je nu op zoek bent naar een leuk partyspel of een trainingsinstrument voor atleten, Reaction Ring heeft voor ieder wat wils. Waar wacht je nog op? Haal vandaag nog Reaction Ring in huis en begin met spelen!

Valkuilen bij het Kopen van een Virtuele Flipperkast

Virtuele flipperkasten hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Ze bieden de nostalgische sensatie van klassieke flipperkasten zonder de fysieke ruimte in beslag te nemen. Toch is niet elke virtuele flipperkast gelijk gemaakt, en er zijn belangrijke valkuilen die u moet vermijden bij het kopen van een. In dit artikel zullen we sommigen van deze valkuilen bespreken.

virtuele flipperkasten bij MFA

1. Slechte of Verouderde Spelsystemen

Een van de grootste valkuilen bij het kopen van een virtuele flipperkast is het eindigen met een systeem dat slechte prestaties levert of verouderde software gebruikt. Veel leveranciers leveren kasten met verouderde systemen zoals VP9 en Future Pinball, die inmiddels haast onspeelbaar zijn geworden. Deze verouderde software kan zorgen voor frustrerende speelervaringen met haperingen en gebrekkige grafische weergave.

In de Flipperfury pinballs vind je dan ook geavanceerde en up-to-date spelsystemen die een soepele en authentieke flipperkastervaring bieden waarbij VPX de standaard is.

2. Inferieure Onderdelen

Een andere valkuil is het eindigen met een virtuele flipperkast die is samengesteld met inferieure onderdelen. Dit kan leiden tot voortdurende reparaties en een kortere levensduur van uw investering. Veel andere leveranciers gebruiken goedkope materialen en componenten die niet kunnen concurreren met de duurzaamheid en kwaliteit van kwaliteitsonderdelen. Met name bij solenoïde en andere force feedback onderdelen gaat het vaak mis

3. Kleine Schermen met Lage Resolutie

Een cruciaal onderdeel van de flipperkastervaring is de kwaliteit van het scherm. Sommige leveranciers proberen kosten te besparen door kleine schermen met lage resolutie te gebruiken. Dit resulteert in een onscherp en onbevredigend visueel aspect van het spel.

MadeforArcade begrijpt het belang van visuele aantrekkingskracht en gebruikt grote, hoogwaardige schermen met hoge resolutie. Hierdoor komen de flipperkasten tot leven met heldere, scherpe graphics en levendige kleuren.

Conclusie

Bij het kopen van een virtuele flipperkast is het essentieel om de valkuilen te vermijden die kunnen leiden tot teleurstelling en spijt achteraf. MadeforArcade adviseert dan ook om echt appels met appels te vergelijken en bij twijfel advies in te winnen. MadeforArcade onderscheidt zich als een topkeuze in de virtual pinball markt, omdat ze hoogwaardige spelsystemen, duurzame onderdelen en indrukwekkende schermen met hoge resolutie bieden. Met MadeforArcade kunt u genieten van een authentieke flipperkastervaring zonder compromissen. Investeer in kwaliteit en voorkom de valkuilen van inferieure concurrenten.

MadeforArcade NL: Ultieme Virtuele Flipperkasten

Bent u op zoek naar een manier om de magische wereld van flipperkasten naar uw evenementen te brengen? Zoek niet verder! MadeforArcade Nederland is de ultieme bron voor virtuele flipperkasten die het klassieke flipperplezier tot leven brengen. In dit blog zullen we de schijnwerpers richten op de twee topmodellen, “Flipperfury” en “Flippatronic,” en ontdekken hoe MadeforArcade Nederland deze machines volledig naar uw wensen kan personaliseren en u voorziet van full-service diensten. Laten we ook de diverse features van deze virtuele flipperkasten verkennen, zodat u kunt begrijpen waarom ze een absolute must-have zijn voor uw evenementen.

Flipperfury en Flippatronic: De Twee Meesterwerken

Als het gaat om virtuele flipperkasten, zijn de “Flipperfury” en “Flippatronic” de absolute sterren van het assortiment van MadeforArcade Nederland. Deze machines zijn ontworpen om de ultieme flipperervaring te bieden en zijn perfect geschikt voor alle soorten evenementen, van bedrijfsfeesten tot beurzen en bruiloften. Laten we eens dieper ingaan op wat deze twee topmodellen zo bijzonder maakt.

virtueel flipperen

Flipperfury: De Koning van de Flipperkasten

De “Flipperfury” is een meesterwerk dat de essentie van het flipperen vastlegt en naar een hoger niveau tilt. Met verbluffende graphics, realistische geluidseffecten en een breed scala aan flipperkasttafels om uit te kiezen, biedt de “Flipperfury” een veelzijdige speelervaring voor alle leeftijden. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken van deze virtuele flipperkast:

1. Verbluffende Grafische Weergave

De “Flipperfury” wordt geleverd met high-definition schermen die elke flipperkasttafel tot leven brengen. De levendige graphics en details zorgen ervoor dat spelers zich echt in de flipperwereld wanen.

2. Veelzijdige Speelbaarheid

Met de “Flipperfury” kunt u kiezen uit een breed scala aan flipperkastspellen. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke tafels of op zoek bent naar meer moderne variaties, deze machine heeft voor elk wat wils.

3. Aanpasbare Bedieningselementen

Een van de grote voordelen van de “Flipperfury” is de aanpasbare bediening. U kunt de flipperknoppen, de helling van de tafel en de gevoeligheid van de flippers aanpassen om de speelervaring naar uw voorkeur te fine-tunen.

4. Realistische Geluidseffecten

Het geluid is een integraal onderdeel van de flipperervaring, en de “Flipperfury” stelt niet teleur. De realistische geluidseffecten voegen een extra dimensie toe aan het spel en zorgen voor een meeslepende ervaring.

5. Multiplayer-Opties

Eén ding dat flipperen zo leuk maakt, is de mogelijkheid om met vrienden te spelen. De “Flipperfury” biedt multiplayer-opties, zodat u vrienden en collega’s kunt uitdagen voor spannende wedstrijden en het plezier kunt delen.

virtuele flipperkast

Flippatronic: De Virtuele Flipperkast voor de Purist

De “Flippatronic” is de keuze voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme flipperervaring. Deze machine is ontworpen met oog voor detail en biedt aanpasbare bedieningselementen, high-definition schermen en een breed scala aan spellen. Hier zijn enkele hoogtepunten van de “Flippatronic”:

1. Aanpasbare Bedieningselementen

Een van de kenmerken die de “Flippatronic” echt onderscheidt, is de mogelijkheid om de bedieningselementen volledig aan te passen. U kunt de gevoeligheid van de flippers, de hoek van de tafel en zelfs de flipperknoppen aanpassen om de perfecte speelervaring te creëren.

2. High-Definition Schermen

De “Flippatronic” wordt geleverd met high-definition schermen die elke flipperkasttafel tot in de kleinste details weergeven. De rijke graphics en realistische weergave maken het spel des te meeslepender.

3. Diverse Spellen

Of u nu een fan bent van de klassieke flipperkasten of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, de “Flippatronic” heeft het allemaal. Met een uitgebreide selectie van flipperkastspellen, zult u nooit uitgespeeld raken.

4. Realistische Geluidseffecten

Het geluid is een cruciaal onderdeel van de flipperervaring, en de “Flippatronic” levert hierbij. De realistische geluidseffecten voegen diepte toe aan het spel en zorgen voor een meeslepende audio-ervaring.

5. Geschikt voor Evenementen van Elke Omvang

De “Flippatronic” is ontworpen om te schitteren op evenementen van elke omvang. Of het nu gaat om een intiem feest of een grote beurs, deze machine staat garant voor entertainment en plezier voor iedereen.

Personalisatie op Maat

Wat MadeforArcade Nederland echt onderscheidt, is de mogelijkheid om deze virtuele flipperkasten volledig naar uw wensen te personaliseren. Uw evenement is uniek, en wij begrijpen dat. Of u nu uw bedrijfslogo op de machines wilt zien, specifieke kleuren wilt gebruiken of een thema wilt creëren dat perfect bij uw evenement past, wij maken het mogelijk. Onze deskundige ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte look en feel te creëren die uw gasten zal betoveren.

Full Service Diensten

Maar het personaliseren van de machines is slechts het begin. MadeforArcade Nederland biedt ook full-service diensten om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Wij regelen de levering en installatie geheel naar uw wens.

MadeforArcade Nederland: entertainment partner voor uw Evenement

Bent u op zoek naar een manier om uw evenement of beurs in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Brussel, Düsseldorf of Eindhoven te transformeren in een ware sensatie? Zoek niet verder! MadeforArcade Nederland is hier om de arcade-ervaring naar uw locatie te brengen, met een unieke twist.

De Magie van MadeforArcade Nederland

MadeforArcade Nederland is de specialist in het leveren van grijpkranen, arcade kasten en muntenschuivers voor allerlei soorten evenementen en beurzen. Maar wat maakt ons zo speciaal? Laten we een kijkje nemen:

beurs dell

Personalisatie op Maat

Bij MadeforArcade Nederland geloven we dat uw evenement uniek is, en daarom bieden we de mogelijkheid om al onze machines volledig naar uw wensen te personaliseren. Of het nu gaat om het integreren van uw bedrijfslogo, specifieke kleurenschema’s of zelfs thema’s die perfect bij uw evenement passen, onze deskundige ontwerpers staan voor u klaar om een arcade-ervaring te creëren die naadloos aansluit bij uw visie.

Volledige Service

Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van machines; we bieden ook full-service diensten. Dat betekent dat we niet alleen de machines naar uw locatie brengen, maar ook de installatie regelen, zorgen voor het onderhoud en zelfs de bevoorrading van de machines verzorgen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over iets anders dan het plezier van uw gasten.

dell computers event

Een Unieke Beleving voor Uw Gasten

Of u nu een bedrijfsevenement, een beurs, een bruiloft of een ander soort bijeenkomst organiseert, MadeforArcade Nederland heeft de juiste oplossing voor u. Onze arcade machines zullen een onvergetelijke indruk achterlaten en de gasten een geweldige tijd bezorgen. Stelt u zich eens voor hoe enthousiast uw gasten zullen zijn terwijl ze strijden om prijzen en genieten van de klassieke arcade-spellen die ze kennen en liefhebben.

Neem Vandaag Nog Contact Op

Wilt u de magie van MadeforArcade Nederland naar uw evenement in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf of Eindhoven brengen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw evenement kunnen transformeren in een onvergetelijke ervaring. Laat ons u helpen de arcade-beleving op maat te maken voor uw specifieke behoeften en verwachtingen. Met MadeforArcade Nederland wordt uw evenement een hit waar nog lang over gesproken zal worden!

ARCADE VERHUUR VOOR FESTIVALS EN EVENEMENTEN

Ben je op zoek naar een originele en leuke manier om je festival of evenement op te fleuren? Wil je je bezoekers een onvergetelijke ervaring bieden met de beste arcade games van vroeger en nu? Dan is arcade verhuur iets voor jou!

huur een complete arcade hal of stand voor je festival of evenement.

Je kunt kiezen uit een ruim aanbod aan arcade toestellen, zoals:

 • Elektronische flipperkasten met duizenden games, van klassiekers als The Addams Family en Terminator 2 tot moderne hits als Avengers en Stranger Things.
 • Klassieke arcade consoles met twee joysticks en knoppen, waarop je alle retro games kunt spelen die je maar wilt, zoals Pac-Man, Donkey Kong, Frogger, Space Invaders, Mortal Kombat, Mario en nog veel meer.
 • Coin pushers, waarbij je munten in de machine gooit om er meer uit te krijgen. Een spannend en verslavend spel dat altijd voor veel plezier zorgt.
 • Grijpkranen, waarbij je probeert om met een mechanische klauw een knuffel of een ander prijsje te pakken te krijgen. Een echte uitdaging voor jong en oud.
 • Publiekstrekkers als de kop van jut en stok-vang cirkels, waarbij je je kracht of behendigheid kunt testen en indruk kunt maken op je vrienden of familie.

Arcade verhuur is perfect geschikt voor festivals en evenementen waar grote groepen mensen vermaakt willen worden. Het zorgt voor een gezellige en nostalgische sfeer, waarbij iedereen zich kan uitleven op de arcade toestellen. Het is ook een leuke manier om mensen met elkaar in contact te brengen, want wie houdt er nu niet van een potje flipperen of arcaden?

Als je arcade verhuur wilt regelen voor je festival of evenement, dan kun je terecht bij madeforarcade.com¹, een bedrijf dat zich volledig toelegt op arcade cabinets. Zij verzorgen alles voor je, van het leveren en installeren van de toestellen tot het onderhoud en de branding. Je kunt zelf kiezen welke toestellen je wilt huren en hoeveel, afhankelijk van je budget en de beschikbare ruimte. Je kunt ook rekenen op een professionele service en een snelle reactie bij eventuele problemen.

Vraag nu je offerte aan :

Maak van je festival of evenement een groot succes met arcade verhuur! Neem vandaag nog contact op met madeforarcade en vraag naar de mogelijkheden. Je zult er geen spijt van krijgen!

[forminator_form id=”234″]

Coinpusher voor je bedrijf of evenement kopen

Golddigger Coinpusher voor je bedrijf of evenementBen je op zoek naar een manier om uw klanten, gasten of bezoekers te verrassen en te vermaken? Wilt u uw omzet verhogen, uw naamsbekendheid vergroten of uw imago verbeteren? Dan is de Golddigger Coinpusher van MadeforArcade de ideale oplossing voor u!

De Golddigger Coinpusher is een muntenspel dat geschikt is voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Het is een spel dat eenvoudig te spelen is, maar tegelijkertijd veel spanning en plezier biedt. Het principe is simpel: u werpt munten in om meer munten te winnen. Het doel is om de munten op het bewegende platform te laten vallen en zo de stapels munten aan de rand naar beneden te duwen. Maar dat is niet alles: u kunt ook gouden munten verzamelen die speciale bonussen activeren, zoals extra tijd, dubbele winst of een jackpot. Bovendien kunt u ook tickets winnen die u kunt inwisselen voor leuke prijzen.

De Golddigger Coinpusher is niet zomaar een muntenspel. Het is een muntenspel dat in Nederland ontworpen is door MadeforArcade, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige en innovatieve arcadespellen. De Golddigger Coinpusher heeft een prachtig design dat geïnspireerd is door de goudkoorts en de wildwest sfeer. Het spel heeft grote ramen uit gehard veiligheidsglas en heldere binnenverlichting waardoor de spelers en omstanders het spelverloop goed kunnen zien. Het spel heeft ook indrukwekkende geluidseffecten die de spanning verhogen.

coin pusher gevuld met munten 600

De Golddigger Coinpusher is een spel dat geschikt is voor elke locatie en elke gelegenheid. U kunt het spel plaatsen in uw arcadehal, café, restaurant, hotel, casino, winkelcentrum, bioscoop, bowlingbaan, speeltuin, pretpark, kermis of museum. U kunt het spel ook huren of kopen voor uw beurs, congres, seminar, workshop, training, teambuilding, personeelsfeest, jubileum, verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. U kunt het spel zelfs thuis neerzetten als u een echte liefhebber bent van arcadespellen.

De Golddigger Coinpusher is een spel dat veel voordelen biedt voor u en uw klanten, gasten of bezoekers. Het spel:

 • Trekt de aandacht en wekt de interesse van uw doelgroep
 • Verhoogt de klanttevredenheid en loyaliteit
 • Stimuleert de herhalingsbezoeken en mond-tot-mondreclame
 • Genereert extra inkomsten door de muntinworp en de ticketverkoop
 • Versterkt uw merkidentiteit en uitstraling
 • Onderscheidt u van uw concurrenten
 • Creëert een gezellige en levendige sfeer
 • Biedt urenlang speelplezier en entertainment
divider-pin

Waar wacht u nog op? Bestel nu de Golddigger Coinpusher van MadeforArcade en maak van uw bedrijf of evenement een groot succes! Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen, de levering en de service. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste optie voor uw situatie.

Golddigger Coinpusher: het muntenspel dat goud waard is!

uw branding en amusementspartner bij evenementen

de ultieme partner voor arcade machines

Bent u op zoek naar een originele en effectieve manier om uw bedrijf, merk of product te promoten op een evenement? Wilt u uw gasten een onvergetelijke ervaring bieden met een vleugje nostalgie en plezier? Dan zijn de arcade machines van Madeforarcade de perfecte oplossing voor u!

Madeforarcade is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van moderne pinball machines en arcade games die de spanning en sfeer van vroeger oproepen, maar die gebouwd zijn met de nieuwste technologie en elektronica om jarenlang mee te gaan. Madeforarcade richt zich op arcadehallen, hotels, cafés, (lokale) overheden, bedrijven en particulieren die hun ruimte willen verrijken met een uniek entertainmentaanbod.

Maar Madeforarcade doet meer dan alleen arcade machines verkopen of verhuren. Madeforarcade biedt ook de mogelijkheid om de arcade machines volledig te personaliseren en te branden naar uw wensen. Zo kunt u uw logo, slogan, kleuren, afbeeldingen of zelfs uw eigen spel op de arcade machines laten aanbrengen. Zo maakt u van elke arcade machine een krachtig reclamemiddel dat de aandacht trekt en uw boodschap overbrengt.

De voordelen van arcade machines op evenementen

Arcade machines zijn niet alleen leuk om te spelen, ze hebben ook vele voordelen voor uw evenement:

 • Ze creëren een positieve sfeer en stimuleren de interactie tussen de gasten.
 • Ze trekken de aandacht van het publiek en vergroten de zichtbaarheid van uw bedrijf of merk.
 • Ze versterken de herinnering en de loyaliteit van de gasten aan uw bedrijf of merk.
 • Ze bieden een unieke en originele manier om uw product of dienst te demonstreren of te promoten.
 • Ze zijn geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen.

mogelijkheden van arcades personalisatie en branding

Madeforarcade biedt u een breed scala aan mogelijkheden om uw arcade machines te personaliseren en te branden naar uw wensen. U kunt kiezen uit verschillende soorten arcade machines, zoals:

 • Pinball machines: flipperkasten met verschillende thema’s en functies die u kunt aanpassen met uw eigen artwork of logo.
 • Arcade games: klassieke spelletjes zoals Pac-Man, Space Invaders, Donkey Kong of Street Fighter die u kunt voorzien van uw eigen scherm of kastontwerp.
 • Coin pusher & claw machines: muntenschuivers en grijpmachines die u kunt vullen met uw eigen prijzen of gadgets.
 • Custom games: eigen spelletjes die u kunt laten ontwikkelen door Madeforarcade of door uzelf.

U kunt ook kiezen uit verschillende opties om uw arcade machines te branden, zoals:

 • Vinyl stickers: duurzame stickers die u kunt laten bedrukken met uw logo, slogan, kleuren of afbeeldingen.
 • LED verlichting: sfeervolle verlichting die u kunt laten afstemmen op uw huisstijl of thema.
 • LCD schermen: digitale schermen die u kunt gebruiken om uw boodschap, video of animatie te tonen.
 • Geluidseffecten: geluidseffecten die u kunt laten afspelen bij het starten of beëindigen van een spel.

De service van Madeforarcade

Madeforarcade staat garant voor een uitstekende service en kwaliteit. Madeforarcade zorgt ervoor dat u geheel ontzorgd wordt bij het bestellen, leveren, installeren en onderhouden van uw arcade machines. Madeforarcade biedt u ook advies en ondersteuning bij het ontwerpen en branden van uw arcade machines. Madeforarcade werkt samen met professionele partners die gespecialiseerd zijn in grafisch ontwerp, softwareontwikkeling en elektronica.

Madeforarcade levert arcade machines door heel Europa en biedt u de mogelijkheid om de arcade machines te kopen of te huren voor een korte of lange periode. Madeforarcade hanteert scherpe prijzen en flexibele voorwaarden en streeft ernaar om u de beste arcade machines te leveren die aan al uw wensen voldoen.

Neem contact op met Madeforarcade

Bent u geïnteresseerd in het bestellen, huren of personaliseren van arcade machines voor uw evenement? Neem dan contact op met ons via madeforarcade@gmail.com of bel naar 06 – 373 391 43. Madeforarcade staat voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en verzoeken en maakt van uw evenement een succes met arcade machines die uw gasten zullen verrassen en vermaken!

Welke pandora box is het beste ?

Een arcademachine is een geweldige manier om de nostalgie en het plezier van de klassieke arcade games te beleven. Maar het kan lastig zijn om een originele arcademachine te vinden, te onderhouden en te vullen met je favoriete games. Gelukkig is er een oplossing: de pandorabox. Een pandorabox is een compacte en veelzijdige spelcomputer die je kunt aansluiten op elke monitor of tv en die honderden of zelfs duizenden arcade games bevat. Je kunt je eigen arcadekast bouwen of een kant-en-klare kopen met een pandorabox erin. Maar welke pandorabox moet je kiezen? Er zijn verschillende modellen op de markt, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. In dit artikel zullen we de verschillende pandoraboxen voor arcademachines beschrijven en uitleggen waarom de DX-3000 pandorabox met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

De pandoraboxen voor arcademachines zijn gebaseerd op het JAMMA-systeem, een standaard voor arcade hardware die in de jaren 80 werd ontwikkeld. JAMMA staat voor Japan Amusement Machine and Marketing Association, de organisatie die de specificaties voor de arcade industrie vaststelde. Een JAMMA-compatibele pandorabox heeft een 56-pins connector die kan worden aangesloten op een arcadekast of een bedieningspaneel met joysticks en knoppen. De pandorabox heeft ook andere uitgangen voor video, audio en stroom.

De eerste generatie pandoraboxen had alleen 2D-games van oudere systemen zoals NES, SNES, Sega Genesis, Neo Geo en CPS1/2/3. Deze games werden geëmuleerd door middel van software die de originele hardware nabootste. De pandorabox had meestal een VGA-uitgang voor video en een jackplug voor audio. De bekendste modellen van deze generatie zijn de Pandora’s Box 4 (645 games), Pandora’s Box 4S (680 games) en Pandora’s Box 5 (960 games).

De tweede generatie pandoraboxen voegde 3D-games toe van nieuwere systemen zoals PS1, N64, Dreamcast en Arcade 3D. Deze games werden ook geëmuleerd door middel van software, maar vereisten meer rekenkracht en geheugen. De pandorabox had meestal een HDMI-uitgang voor video en een jackplug of JAMMA voor audio. De bekendste modellen van deze generatie zijn de Pandora’s Box 6 (1300 games), Pandora’s Box 9 (1500 games) en Pandora’s Box 9D (2222 games).

De derde generatie pandoraboxen verbeterde de prestaties en functionaliteit van de vorige generaties. Deze pandoraboxen hadden meer geheugen, snellere processors, betere emulatie, hogere resolutie, wifi-ondersteuning, online game market, zoekfunctie, geheugenkaartslot en meer opties om games toe te voegen of te verwijderen. De pandorabox had meestal een HDMI-uitgang voor video en een jackplug of JAMMA voor audio. De bekendste modellen van deze generatie zijn de Pandora’s Box DX (3000 games), Pandora’s Box X (3303 games) en Pandora’s Box 3D Wifi (4118 games).

De DX-3000 pandorabox is een van de beste modellen van de derde generatie en steekt met kop en schouders boven de rest uit om verschillende redenen:

 • Aantal games. De DX-3000 pandorabox heeft maar liefst 3000 vooraf geïnstalleerde games van verschillende systemen, genres en periodes. Je kunt genieten van zowel 2D- als 3D-games van arcadeklassiekers tot moderne hits. Bovendien kun je via wifi toegang krijgen tot de online game market, waar je meer dan 10.000 games kunt downloaden zonder extra kosten. Je kunt ook je eigen games toevoegen of verwijderen via een geheugenkaart of een USB-stick.
 • Kwaliteit van games. De DX-3000 pandorabox heeft een uitstekende emulatie van de originele hardware, waardoor de games soepel en nauwkeurig draaien. De pandorabox heeft ook een super HD-technologie die de games opschalen naar een hogere resolutie, waardoor ze er scherper en helderder uitzien op je monitor of tv. De pandorabox ondersteunt ook vier verschillende resoluties (1024×768, 1280×720, 1920×1080 en 3840×2160) en twee verschillende beeldverhoudingen (16:9 en 4:3), zodat je de beste weergave voor elke game kunt kiezen.
 • Besturing van games. De DX-3000 pandorabox heeft een JAMMA-connector die compatibel is met elke arcadekast of bedieningspaneel met joysticks en knoppen. Je kunt ook een USB-controller of een toetsenbord aansluiten als je dat wilt. De pandorabox ondersteunt tot vier spelers tegelijk, zodat je samen met je vrienden of familie kunt spelen. Je kunt ook de moeilijkheidsgraad, het aantal levens, de credits, de knoppenindeling en andere instellingen van elke game aanpassen via het menu.
 • Extra functies. De DX-3000 pandorabox heeft een aantal extra functies die je arcade-ervaring nog leuker en handiger maken. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de zoekfunctie om snel de games te vinden waar je van houdt. Je kunt ook je favoriete games markeren voor snelle toegang. Je kunt ook de achtergrondmuziek, het volume, de taal en andere opties van het menu wijzigen. Je kunt ook een screensaver instellen om je scherm te beschermen als je niet speelt. Bovendien kun je ook gebruik maken van de jukebox-functie om naar muziek te luisteren terwijl je door de games bladert.

Samengevat, de DX-3000 pandorabox is de beste allround spelcomputer om de authentieke arcademachines te simuleren. Hij heeft een enorme en gevarieerde collectie van games, een uitstekende kwaliteit en besturing van games, en een aantal extra functies die je arcade-ervaring nog leuker en handiger maken. Als je een echte arcade-liefhebber bent, dan is dit de pandorabox voor jou.

Om je een idee te geven van de games die je kunt spelen op de DX-3000 pandorabox, hier zijn 10 van de meest populaire speltitels:

 • Street Fighter II: The World Warrior
 • The King of Fighters ’98
 • Metal Slug 3
 • Tekken 3
 • Super Mario World
 • Sonic the Hedgehog
 • Mortal Kombat II
 • Pac-Man
 • Final Fight
 • Marvel vs Capcom: Clash of Super Heroes

virtuele flipperkast – zelf bouwen of nieuw kopen ?

Een flipperkast is een spannend en uitdagend spel dat veel vaardigheid en geluk vereist. Het is ook een prachtig stukje techniek dat veel onderdelen en systemen bevat die samenwerken om een meeslepende ervaring te creëren. Maar het bouwen van je eigen flipperkast is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn veel redenen waarom je beter een flippatronic flipperkast kunt kopen dan er zelf een te bouwen.

de belangrijkste redenen om niet zelf te bouwen :

 • Tijd. Het bouwen van een flipperkast kost veel tijd en geduld. Je moet een ontwerp maken, materialen verzamelen, onderdelen bestellen, elektronica aansluiten, software programmeren, testen en debuggen. Dit kan maanden of zelfs jaren duren, afhankelijk van je vaardigheidsniveau en beschikbaarheid. Een flippatronic flipperkast daarentegen is al klaar voor gebruik. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en te genieten van de duizenden flipperkasten die je kunt spelen¹².
 • Kosten. Het bouwen van een flipperkast is niet goedkoop. Je hebt veel materialen en onderdelen nodig, zoals hout, metaal, verf, verlichting, solenoïdes, transducers, schermen, speakers, knoppen, plunjers, gyroscopen, sirenes en nog veel meer¹. Bovendien heb je ook gereedschap en apparatuur nodig om alles te snijden, boren, solderen en monteren. Al deze kosten kunnen snel oplopen tot duizenden euro’s. Een flippatronic flipperkast daarentegen is veel voordeliger. Je kunt er al een kopen voor minder dan 7000 euro¹², inclusief verzending, garantie en service². Bovendien krijg je ook toegang tot een enorme bibliotheek van flipperkasten die je gratis kunt downloaden en spelen¹².
 • Kwaliteit. Het bouwen van een flipperkast vereist veel vakmanschap en precisie. Je moet ervoor zorgen dat alles goed past, werkt en er goed uitziet. Je moet ook rekening houden met de veiligheid en betrouwbaarheid van je flipperkast, vooral als het gaat om de elektrische bedrading en componenten. Een kleine fout of storing kan leiden tot schade of letsel. Een flippatronic flipperkast daarentegen is gemaakt door professionals die jarenlange ervaring hebben in het ontwerpen en produceren van virtuele flipperkasten¹². Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen en onderdelen die voldoen aan de Europese normen². Ze testen ook elke flipperkast grondig voordat ze hem verzenden om ervoor te zorgen dat hij perfect werkt².
 • Prestaties. Het bouwen van een flipperkast is niet alleen een kwestie van het samenstellen van onderdelen. Je moet ook de software programmeren die de flipperkast aanstuurt en de spellen draait. Dit kan erg complex en tijdrovend zijn, vooral als je geen ervaring hebt met coderen of emuleren. Je moet ook rekening houden met de compatibiliteit en optimalisatie van de software met de hardware die je gebruikt. Een flippatronic flipperkast daarentegen heeft al een krachtige computer ingebouwd die speciaal is afgestemd op het draaien van virtuele flipperkasten¹². Hij heeft ook een 49 inch 4K UHD speelveld met 120 Hz verversingssnelheid¹², wat zorgt voor kristalheldere beelden en vloeiende animaties. Bovendien heeft hij ook een volledige force feedback, transducers, sirenes, een 4e topper scherm, spel gestuurde ambient LED, ultrageluid met eersteklas subwoofer systeem en gyroscopische sensoren¹², die allemaal bijdragen aan een realistische en meeslepende flipperervaring.

Samengevat, er zijn veel voordelen om een flippatronic flipperkast te kopen in plaats van er zelf een te bouwen. Je bespaart tijd, geld en moeite, en je krijgt een flipperkast van hoge kwaliteit en prestaties die je meteen kunt spelen en waarmee je je nooit zult vervelen. Een flippatronic flipperkast is de beste virtuele flipperkast die je kunt vinden op de markt¹². Als je een echte flipperliefhebber bent, dan is dit de flipperkast voor jou.

Bron: Gesprek met Bing, 6/12/2023
(1) virtuele flipperkast 49″ 4K UHD FFB SSF 4 SCHERMEN flippatronic. https://madeforarcade.nl/product/virtuele-flipperkast-monster-49-inch-4k-uhd-ffb-ssf-4-schermen-120-hz/.
(2) virtuele flipperkasten met 49k UHD-schermen en force feedback. https://madeforarcade.com/nl/product-category/virtual-pinball-machines-with-49k-uhd-screens-and-force-feedback/.
(3) Flipperkasten Te Koop | 2dehands. https://www.2dehands.be/l/verzamelen/automaten-flipperkasten/.
(4) De beste flipperkast te koop bij Caféspelen Vlaeminck. https://www.cafespelenvlaeminck.be/nl/flipperkast-te-koop.
(5) PinTronic | Flipperkast en printplaat herstellingen. https://pintronic.be/.

Maxime BONNET
Maxime BONNET
2023-09-09
Tout est parfait. De la commande à la réception. Suivi parfait. Équipe professionnelle réactive et rassurante. A bientôt pour de nouvelles commande. Merci madeforarcade.
regis daube
regis daube
2023-09-07
La prise de contact est simple et rapide. Patron a l'écoute du client et connaît ce qu il vend. La machine achetée tourne parfaitement et ne présente aucuns défauts d utilisation ou de construction. Il y en a pour toutes les bourses. Complètement dans mes attentes, le son de qualite et le monnayeur est un plus dans ma recherche de la nostalgie.
Davy
Davy
2023-08-23
Een mini claw besteld en in slechts 2 werkdagen geleverd zonder beschadigingen! Altijd vriendelijk geholpen geweest op mijn vragen, zelfs 's avonds laat en in het weekend. Duidelijke handleidingen aanwezig. Ze hebben ook een showroom waar je eventueel de toestellen kunt uittesten. Zeker een aanrader als je buitenlandse grijpkasten wilt kopen zonder gedoe met douane & hoge verzendkosten, koop het lekker lokaal bij made for arcade! Een onderneming vol met ambitie, doe zo verder!
Giuseppe Dilonardo
Giuseppe Dilonardo
2023-08-07
We have ordered a 4K virtual pinball machine with 4 screens. Everything went perfectly, each contact with the team was quick and conclusive. Pinball has arrived to us in Switzerland. We chose to take a local carrier as it seemed easier for everyone. The pinball machine is fantastic and we don't regret our purchase. It's a pity that we can't modify the parameters of the tables (encrypted files). We definitely recommend Madeforarcade for any purchase.
Martin Schneider
Martin Schneider
2023-08-02
Freundliches Kompetentes Team, tolle Maschinen und gute Preise
Sofie Lappas
Sofie Lappas
2023-07-07
Liten och smidig klomaskin, alla funktioner man skulle kunna tänka sig finns där! Robust, byggd i metall och glas. Älskar min klomaskin!
RINUS DUIN
RINUS DUIN
2023-03-16
supergave wallmount besteld by made for arcade. Gaan hem zelf een klein beetje aanpassen maar top geleverd in houten pallet.
Can Uslu
Can Uslu
2023-03-09
Very professional interaction, I ordered a bar-top machine and it arrived with no issues. Very high quality product, which will cut into my reading and TV time :) but my sons will love it and I can show them games I grew up with!!
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top