over MFA – made for arcade

Snel contact ? gebruik whatsapp : +31 6 373 39 143

Made for arcade is een echt familiebedrijf en levert moderne arcade-machines, flipperkasten en spelen voor de huiselijke sfeer en privé game rooms. We bieden ontwerp op maat en bedienen een brede klantenkring, van de goed uitgeruste gamehalls en privé-recreatieruimtes tot de single-item shoppers op onze websites. Sommige unieke door MFA ontworpen producten worden door MFA in een wereldwijd dealernetwerk uitgezet en beschikbaar gesteld.

Het centrale made for arcade magazijn, de technische diensten en R&D centrum zijn gevestigd in het zuiden van Nederland en het noorden van België op slechts 15 minuten van de grens. Centraal gelegen voor logistiek dekken we West-Europa over de weg, Zuid-Europa per spoor en de rest van de wereld via de lucht of de scheepvaart via de haven van Rotterdam of Antwerpen.

Afhalen is mogelijk bij ons magazijn te Goirle (NL) of bij de dependance in Ravels (BE). Afhalen kan alleen op afspraak. U kunt goederen ophalen met eigen auto, aanhanger of transport bus, of U kunt uw goederen laten ophalen door een koeriersdienst of transportbedrijf. Vrachtwagens met 40″ HQ containers kunnen wij zonder probleem onderbrengen. In de e-mails die U na aankoop ontvangt, leest U alles over Uw afhaalgegevens.

Stuur een bericht

madeforarcade@gmail.com

MADE FOR ARCADE – the Netherlands

Tijvoortsebaan 8P
5051HJ Goirle
the Netherlands
Whatsapp : +31 6 373 39 143
e-mail : nederland@madeforarcade.com

MADE FOR ARCADE – Belgium

pannenfabriek
2300 Turnhout
Belgium
Whatsapp : +31 6 373 39 143
e-mail : belgie@madeforarcade.com