groothandel

Wet op de kansspelen coinpusher grijpkraan

De coin pusher machines en grijpkranen welke door made for arcade worden aangeboden conformeren aan artikel 30A lid 1 en 2 van de wet op de kansspelen en/of bijlage 1 bij de speelautomatenregeling 2000. Hiertoe zijn speciale voorzieningen getroffen in de automaten.

Artikel 30a

 • 1Deze Titel is niet van toepassing op behendigheidsautomaten die zonder middellijke of onmiddellijke betaling of inworp door de speler of een derde in werking kunnen worden gesteld en waarvan het spelresultaat niet kan leiden tot de onmiddellijke uitkering van prijzen of premies.
 • 2Deze Titel is niet van toepassing op bij regeling van Onze Minister van Veiligheid en Justitie aangewezen typen van speelautomaten die worden gebruikt of bestemd zijn om te worden gebruikt ter gelegenheid van kermissen, en die zodanig zijn ingericht, dat het bespelen ervan niet kan leiden tot de uitkering van geldprijzen, of tot de onmiddellijke uitkering van premies, waardebonnen of penningen, die een waarde vertegenwoordigen van meer dan het veertigvoud van de inzet per spel.

Bijlage I. bij de Speelautomatenregeling 2000

Bijlage I. Typen speelautomaten, bestemd om op kermissen te worden gebruikt, als bedoeld in artikel 30a, tweede lid, van de Wet op de kansspelen

a. Naam: grijpkranen en hiervan afgeleide varianten

Omschrijving: In een bak bevinden zich een aantal voorwerpen. Na inworp kan de speler een in de lengte- en in de breedterichting beweegbare grijpinstallatie in beweging brengen, die zich boven de bak bevindt. De speler moet trachten door goede positionering van de installatie met de grijper een voorwerp uit de bak te lichten. Dit voorwerp is dan gewonnen.

Varianten op de grijpkraan:

De voorwerpen bewegen zich in een carrousel. Een speler kan een voorwerp winnen door het op het juiste tijdstip indrukken van een knop, waarmee het voorwerp wordt ‘losgemaakt’.

De voorwerpen bevinden zich op een roterende schijf of bevinden zich op een verticaal vlak en kunnen met een door een speler in beweging gezette (mechanische) arm of een ander daarvan afgeleid mechaniek gewonnen worden.

b. Naam: schuifspel, pusher en hiervan afgeleide varianten

Omschrijving: In een kast bevindt zich een vlakke plaat, die is bedekt met speelpenningen. Een zijde van de plaat wordt begrensd door een opening die in verbinding staat met een retourbak (bak waar de speler speelpenningen en gewonnen prijzen uit kan halen), terwijl zich aan de tegenoverliggende zijde van de opening een schuif bevindt, die zich als een bulldozer over een deel van de plaat heen en weer beweegt in de richting van de opening. Via een of meer inworpgleuven, kunnen penningen op de plaat geworpen worden. Opzet van het spel is het verkrijgen van penningen in de retourbak door het inwerpen van penningen in een inworpgleuf. Prijzen worden verkregen door tussen de penningen op de plaat prijzen dan wel hardplastic waardebonnen te leggen, welke samen met de penningen in de retourbak kunnen vallen. Bij sommige typen is in de plaat zelf of in de opening aan het eind van de plat een vergaarbakje opgenomen

groothandel voor arcade shops

VERKOOP ONZE MACHINES EN KRIJG MEER OMZET !

met nul risico voor jou en met een gedegen service team als business partner

mfa transport

MADE FOR ARCADE

groothandel voor arcade machines

Made for arcade levert unieke arcade machines zoals Golddigger coinpushers en onze tafelmodel grijpkranen. Deze machines zijn specifiek gericht op de particuliere markt en het MKB met een bewezen grote aantrekkingskracht en omzet potentie. In-house ontworpen door made for arcade en wereldwijd uitsluitend via made for arcade kanalen geleverd. Deze machines zijn voorzien van unieke geregistreerde EAN / GTIN codes ten behoeve van de Europese markt en worden vanuit Nederland gedistribueerd.

word dealer – toegang tot unieke producten

Als dealer vermarkt je onze machines op je eigen manier in je eigen tempo aan je eigen klantenkring. Made for arcade levert de machines – indien gewenst -rechtstreeks aan de klant (dropshipping) of naar wens direct bij jou aan de deur. Samen versterken we elkaars marketing en realiseren een symbiose waardoor je omzet snel verhoogd kan worden. Als dealer heb je nagenoeg geen risico en alleen maar kansen, maar dealer wordt je niet zo maar.

wij vragen

 • minimaal 1 jaar praktijk ervaring in de verkoop
 • een online aanwezigheid – ( website of socials )
 • een representatieve ruimte waar potentiele klanten de machines kunnen bekijken
 • gedreven ondernemers met groei potentieel m/v

wij bieden

 • unieke machines die nergens anders verkrijgbaar zijn
 • online & offline marketing om op mee te liften
 • een eigen service dienst met locaties in NL en BE
 • nagenoeg risicovrije partnership
 • demo machine (max 1 per soort) tegen kostprijs
 • hoge staffelkortingen waardoor je hoge marges kunt halen
 • dropshipping (na introductie periode)

Interesse ? Vul dan onderstaand formulier in en vertel ons meer over jezelf, je bedrijf en waarom je kansen ziet als dealer van onze Made for Arcade producten.
[forminator_form id=”234″]
Maxime BONNET
Maxime BONNET
2023-09-09
Tout est parfait. De la commande à la réception. Suivi parfait. Équipe professionnelle réactive et rassurante. A bientôt pour de nouvelles commande. Merci madeforarcade.
regis daube
regis daube
2023-09-07
La prise de contact est simple et rapide. Patron a l'écoute du client et connaît ce qu il vend. La machine achetée tourne parfaitement et ne présente aucuns défauts d utilisation ou de construction. Il y en a pour toutes les bourses. Complètement dans mes attentes, le son de qualite et le monnayeur est un plus dans ma recherche de la nostalgie.
Davy
Davy
2023-08-23
Een mini claw besteld en in slechts 2 werkdagen geleverd zonder beschadigingen! Altijd vriendelijk geholpen geweest op mijn vragen, zelfs 's avonds laat en in het weekend. Duidelijke handleidingen aanwezig. Ze hebben ook een showroom waar je eventueel de toestellen kunt uittesten. Zeker een aanrader als je buitenlandse grijpkasten wilt kopen zonder gedoe met douane & hoge verzendkosten, koop het lekker lokaal bij made for arcade! Een onderneming vol met ambitie, doe zo verder!
Giuseppe Dilonardo
Giuseppe Dilonardo
2023-08-07
We have ordered a 4K virtual pinball machine with 4 screens. Everything went perfectly, each contact with the team was quick and conclusive. Pinball has arrived to us in Switzerland. We chose to take a local carrier as it seemed easier for everyone. The pinball machine is fantastic and we don't regret our purchase. It's a pity that we can't modify the parameters of the tables (encrypted files). We definitely recommend Madeforarcade for any purchase.
Martin Schneider
Martin Schneider
2023-08-02
Freundliches Kompetentes Team, tolle Maschinen und gute Preise
Sofie Lappas
Sofie Lappas
2023-07-07
Liten och smidig klomaskin, alla funktioner man skulle kunna tänka sig finns där! Robust, byggd i metall och glas. Älskar min klomaskin!
RINUS DUIN
RINUS DUIN
2023-03-16
supergave wallmount besteld by made for arcade. Gaan hem zelf een klein beetje aanpassen maar top geleverd in houten pallet.
Can Uslu
Can Uslu
2023-03-09
Very professional interaction, I ordered a bar-top machine and it arrived with no issues. Very high quality product, which will cut into my reading and TV time :) but my sons will love it and I can show them games I grew up with!!
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top