beurzen

Entertainment voor je beursstand – Zo verkoop je wel


In de bruisende wereld van beurzen en exposities is het een constante strijd om de aandacht van bezoekers te trekken. Met talloze stands die allemaal strijden om een moment van aandacht, hoe zorg je ervoor dat jouw merk niet alleen gezien wordt, maar ook onthouden? Het antwoord ligt in de kracht van entertainment – een strategie die MadeForArcade tot in de perfectie heeft verfijnd.

De Magie van Interactie

Stel je voor: midden in een zee van conventionele stands, trekt een levendige, lichtgevende arcade-stand de blikken. Mensen verzamelen zich rondom, gelach en gejuich vullen de lucht. Dit is de magie van MadeForArcade – het creëren van een interactieve ervaring die bezoekers niet alleen aantrekt, maar ook betrekt.

De Kracht van Nostalgie

Arcade games roepen een gevoel van nostalgie op, een herinnering aan onbezorgde tijden. Door deze emotie te koppelen aan je merk, creëer je een positieve associatie die bezoekers nog lang na het evenement zullen herinneren.

Spelenderwijs Leren

Terwijl bezoekers genieten van de games, hebben ze de kans om op een speelse manier meer te leren over je producten of diensten. Elke winst in het spel kan een winst voor je merk zijn, omdat de spelervaring subtiel verweven is met je merkboodschap.

Een Stand die Meer Biedt

MadeForArcade machines zijn meer dan alleen een leuke afleiding; ze zijn een slimme marketingtool. Ze bieden een unieke kans om:

  • Bezoekers te trekken: In het oog springende machines zijn natuurlijke publiekstrekkers.
  • Interactie te stimuleren: Bezoekers worden actieve deelnemers in plaats van passieve voorbijgangers.
  • Merken te promoten: Aangepaste branding op de machines versterkt je merkidentiteit.
  • Leads te genereren: Terwijl bezoekers spelen, kun je contactgegevens verzamelen voor follow-up na het evenement.

Succesverhalen

Neem bijvoorbeeld de beursstand van TechInnovate. Door het inzetten van MadeForArcade machines, zagen ze een toename van 150% in standbezoekers en een stijging van 30% in leadgeneratie. Of het verhaal van FashionForward, die hun nieuwste kledinglijn promootte door een aangepaste game te ontwerpen waarin spelers outfits samenstelden – een innovatieve manier om productbewustzijn te creëren.

De ROI van Arcade Entertainment

Investeren in MadeForArcade machines is niet alleen een investering in entertainment, maar ook in je bedrijfsresultaten. De verhoogde bezoekersaantallen en interactie leiden tot meer leads, meer verkoopgesprekken en uiteindelijk een hogere omzet.

In een wereld waar de concurrentie hevig is, biedt MadeForArcade een unieke oplossing om je beursstand te transformeren in een onvergetelijke ervaring. Het is tijd om de traditionele aanpak achter je te laten en een stap vooruit te zetten met entertainment dat verkoopt.


populaire game beurzen in Europa in 2023

Gamen is een van de meest populaire vormen van entertainment in de wereld. Volgens het rapport van Newzoo, een marktonderzoeksbureau gespecialiseerd in games, zal de wereldwijde game-industrie in 2023 meer dan 200 miljard dollar waard zijn. Europa is een van de belangrijkste markten voor games, met meer dan 400 miljoen gamers en meer dan 20 miljard dollar aan omzet in 2020.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen in de game-industrie, zijn er veel beurzen die georganiseerd worden in Europa. Deze beurzen bieden een unieke kans voor gamers om de nieuwste games te spelen, voor ontwikkelaars om hun creaties te tonen en voor uitgevers om hun producten te promoten. In dit artikel zullen we enkele van de populairste game beurzen in Europa bespreken die gepland zijn voor 2023.

Een van de grootste en bekendste game beurzen in Europa is Gamescom, die elk jaar plaatsvindt in Keulen, Duitsland. Gamescom trekt meer dan 370.000 bezoekers en meer dan 1000 exposanten uit meer dan 50 landen. Gamescom biedt een breed scala aan activiteiten, zoals een entertainment area, een business area, een cosplay village, een indie arena booth, een retro gaming area en een devcom conference. Gamescom is ook bekend om zijn spectaculaire opening night live show, waar de grootste aankondigingen en trailers worden onthuld. Gamescom 2023 zal plaatsvinden van 22 tot 26 augustus.

Een andere belangrijke game beurs in Europa is Paris Games Week, die elk jaar plaatsvindt in Parijs, Frankrijk. Paris Games Week trekt meer dan 300.000 bezoekers en meer dan 200 exposanten uit meer dan 30 landen. Paris Games Week biedt een gevarieerd programma, zoals een esport zone, een family zone, een virtual reality zone, een retro gaming zone en een PGW conference. Paris Games Week is ook bekend om zijn prestigieuze awards ceremony, waar de beste games van het jaar worden bekroond. Paris Games Week 2023 zal plaatsvinden van 1 tot 5 november.

Een andere populaire game beurs in Europa is EGX, die elk jaar plaatsvindt in Londen, Verenigd Koninkrijk. EGX trekt meer dan 80.000 bezoekers en meer dan 250 exposanten uit meer dan 20 landen. EGX biedt een rijk aanbod aan activiteiten, zoals een playable area, een developer sessions area, een leftfield collection area, een tabletop gaming area en een EGX Rezzed conference. EGX is ook bekend om zijn levendige community sfeer, waar gamers elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen spelen. EGX 2023 zal plaatsvinden van 21 tot 24 september.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele game beurzen die georganiseerd worden in Europa. Er zijn nog veel meer beurzen die interessant kunnen zijn voor gamers, zoals DreamHack, Games Industry Biz Live: The Indie Festival, Nordic Game Conference en vele anderen. Deze beurzen zijn niet alleen leuk en leerzaam, maar ook belangrijk voor de groei en diversiteit van de game-industrie in Europa.

Maxime BONNET
Maxime BONNET
2023-09-09
Tout est parfait. De la commande à la réception. Suivi parfait. Équipe professionnelle réactive et rassurante. A bientôt pour de nouvelles commande. Merci madeforarcade.
regis daube
regis daube
2023-09-07
La prise de contact est simple et rapide. Patron a l'écoute du client et connaît ce qu il vend. La machine achetée tourne parfaitement et ne présente aucuns défauts d utilisation ou de construction. Il y en a pour toutes les bourses. Complètement dans mes attentes, le son de qualite et le monnayeur est un plus dans ma recherche de la nostalgie.
Davy
Davy
2023-08-23
Een mini claw besteld en in slechts 2 werkdagen geleverd zonder beschadigingen! Altijd vriendelijk geholpen geweest op mijn vragen, zelfs 's avonds laat en in het weekend. Duidelijke handleidingen aanwezig. Ze hebben ook een showroom waar je eventueel de toestellen kunt uittesten. Zeker een aanrader als je buitenlandse grijpkasten wilt kopen zonder gedoe met douane & hoge verzendkosten, koop het lekker lokaal bij made for arcade! Een onderneming vol met ambitie, doe zo verder!
Giuseppe Dilonardo
Giuseppe Dilonardo
2023-08-07
We have ordered a 4K virtual pinball machine with 4 screens. Everything went perfectly, each contact with the team was quick and conclusive. Pinball has arrived to us in Switzerland. We chose to take a local carrier as it seemed easier for everyone. The pinball machine is fantastic and we don't regret our purchase. It's a pity that we can't modify the parameters of the tables (encrypted files). We definitely recommend Madeforarcade for any purchase.
Martin Schneider
Martin Schneider
2023-08-02
Freundliches Kompetentes Team, tolle Maschinen und gute Preise
Sofie Lappas
Sofie Lappas
2023-07-07
Liten och smidig klomaskin, alla funktioner man skulle kunna tänka sig finns där! Robust, byggd i metall och glas. Älskar min klomaskin!
RINUS DUIN
RINUS DUIN
2023-03-16
supergave wallmount besteld by made for arcade. Gaan hem zelf een klein beetje aanpassen maar top geleverd in houten pallet.
Can Uslu
Can Uslu
2023-03-09
Very professional interaction, I ordered a bar-top machine and it arrived with no issues. Very high quality product, which will cut into my reading and TV time :) but my sons will love it and I can show them games I grew up with!!
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top