flippatronic

virtuele flipperkast – zelf bouwen of nieuw kopen ?

Een flipperkast is een spannend en uitdagend spel dat veel vaardigheid en geluk vereist. Het is ook een prachtig stukje techniek dat veel onderdelen en systemen bevat die samenwerken om een meeslepende ervaring te creëren. Maar het bouwen van je eigen flipperkast is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn veel redenen waarom je beter een flippatronic flipperkast kunt kopen dan er zelf een te bouwen.

de belangrijkste redenen om niet zelf te bouwen :

 • Tijd. Het bouwen van een flipperkast kost veel tijd en geduld. Je moet een ontwerp maken, materialen verzamelen, onderdelen bestellen, elektronica aansluiten, software programmeren, testen en debuggen. Dit kan maanden of zelfs jaren duren, afhankelijk van je vaardigheidsniveau en beschikbaarheid. Een flippatronic flipperkast daarentegen is al klaar voor gebruik. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten en te genieten van de duizenden flipperkasten die je kunt spelen¹².
 • Kosten. Het bouwen van een flipperkast is niet goedkoop. Je hebt veel materialen en onderdelen nodig, zoals hout, metaal, verf, verlichting, solenoïdes, transducers, schermen, speakers, knoppen, plunjers, gyroscopen, sirenes en nog veel meer¹. Bovendien heb je ook gereedschap en apparatuur nodig om alles te snijden, boren, solderen en monteren. Al deze kosten kunnen snel oplopen tot duizenden euro’s. Een flippatronic flipperkast daarentegen is veel voordeliger. Je kunt er al een kopen voor minder dan 7000 euro¹², inclusief verzending, garantie en service². Bovendien krijg je ook toegang tot een enorme bibliotheek van flipperkasten die je gratis kunt downloaden en spelen¹².
 • Kwaliteit. Het bouwen van een flipperkast vereist veel vakmanschap en precisie. Je moet ervoor zorgen dat alles goed past, werkt en er goed uitziet. Je moet ook rekening houden met de veiligheid en betrouwbaarheid van je flipperkast, vooral als het gaat om de elektrische bedrading en componenten. Een kleine fout of storing kan leiden tot schade of letsel. Een flippatronic flipperkast daarentegen is gemaakt door professionals die jarenlange ervaring hebben in het ontwerpen en produceren van virtuele flipperkasten¹². Ze gebruiken alleen hoogwaardige materialen en onderdelen die voldoen aan de Europese normen². Ze testen ook elke flipperkast grondig voordat ze hem verzenden om ervoor te zorgen dat hij perfect werkt².
 • Prestaties. Het bouwen van een flipperkast is niet alleen een kwestie van het samenstellen van onderdelen. Je moet ook de software programmeren die de flipperkast aanstuurt en de spellen draait. Dit kan erg complex en tijdrovend zijn, vooral als je geen ervaring hebt met coderen of emuleren. Je moet ook rekening houden met de compatibiliteit en optimalisatie van de software met de hardware die je gebruikt. Een flippatronic flipperkast daarentegen heeft al een krachtige computer ingebouwd die speciaal is afgestemd op het draaien van virtuele flipperkasten¹². Hij heeft ook een 49 inch 4K UHD speelveld met 120 Hz verversingssnelheid¹², wat zorgt voor kristalheldere beelden en vloeiende animaties. Bovendien heeft hij ook een volledige force feedback, transducers, sirenes, een 4e topper scherm, spel gestuurde ambient LED, ultrageluid met eersteklas subwoofer systeem en gyroscopische sensoren¹², die allemaal bijdragen aan een realistische en meeslepende flipperervaring.

Samengevat, er zijn veel voordelen om een flippatronic flipperkast te kopen in plaats van er zelf een te bouwen. Je bespaart tijd, geld en moeite, en je krijgt een flipperkast van hoge kwaliteit en prestaties die je meteen kunt spelen en waarmee je je nooit zult vervelen. Een flippatronic flipperkast is de beste virtuele flipperkast die je kunt vinden op de markt¹². Als je een echte flipperliefhebber bent, dan is dit de flipperkast voor jou.

Bron: Gesprek met Bing, 6/12/2023
(1) virtuele flipperkast 49″ 4K UHD FFB SSF 4 SCHERMEN flippatronic. https://madeforarcade.nl/product/virtuele-flipperkast-monster-49-inch-4k-uhd-ffb-ssf-4-schermen-120-hz/.
(2) virtuele flipperkasten met 49k UHD-schermen en force feedback. https://madeforarcade.com/nl/product-category/virtual-pinball-machines-with-49k-uhd-screens-and-force-feedback/.
(3) Flipperkasten Te Koop | 2dehands. https://www.2dehands.be/l/verzamelen/automaten-flipperkasten/.
(4) De beste flipperkast te koop bij Caféspelen Vlaeminck. https://www.cafespelenvlaeminck.be/nl/flipperkast-te-koop.
(5) PinTronic | Flipperkast en printplaat herstellingen. https://pintronic.be/.

DE BESTE VIRTUELE FLIPPERKAST OP DE MARKT


Flippatronic


Ben je een fan van flipperkasten, maar heb je niet genoeg ruimte of geld om al je favoriete modellen te verzamelen? Dan is de flippatronic virtuele flipperkast iets voor jou. Dit is een elektronische flipperkast die meer dan 1000 tafels kan simuleren op een 49 inch 4K UHD scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Je kunt genieten van de klassieke flipperkasten uit de jaren 70, 80 en 90, maar ook van de nieuwste creaties van de digitale pinball community. De flippatronic virtuele flipperkast biedt je een realistische en meeslepende speelervaring dankzij de geavanceerde technologie die erin verwerkt is.

Wat maakt de flippatronic virtuele flipperkast zo speciaal?

De flippatronic virtuele flipperkast is niet zomaar een arcade machine met een groot scherm. Het is een professionele flipperkast met force feedback, surround sound, transducers, sirenes, een topperscherm, spel gestuurde ambient LED, een jukebox en nog veel meer. Hier zijn enkele van de kenmerken die de flippatronic virtuele flipperkast onderscheiden van andere virtuele flipperkasten:

 • Force feedback: De flippatronic virtuele flipperkast heeft tactische force feedback solenoïdes die je laten voelen waar de bal de bumpers raakt en zodat je de flippers kunt voelen bewegen. Het heeft ook een rumblemotor voor verbeterde feedback. Je kunt elke schok, trilling en impact voelen alsof je een echte flipperkast speelt.
 • Surround sound: De flippatronic virtuele flipperkast heeft drie audiosystemen: een ultrageluid met eersteklas subwoofer systeem voor het speelveld, een stereo systeem voor het DMD scherm en een mono systeem voor het topperscherm. Je kunt elk geluidseffect, stem en muziek horen met een hoge kwaliteit en helderheid. Je kunt ook je eigen muziek afspelen via de ingebouwde jukebox functie.
 • Transducers: De flippatronic virtuele flipperkast heeft spatial transducers die in de kast laten vibreren om balbewegingen te lokaliseren. Je kunt horen en voelen waar de bal zich bevindt op het speelveld zonder ernaar te kijken. Dit geeft je een extra dimensie van realisme en immersie.
 • Sirenes: De flippatronic virtuele flipperkast heeft twee optionele sirenes bovenop de machine die afgaan bij bepaalde gebeurtenissen in het spel, zoals multiball, jackpot of high score. Dit voegt meer spanning en sensatie toe aan je spelervaring.
 • Topperscherm: De flippatronic virtuele flipperkast heeft een optioneel vierde scherm bovenop de machine dat extra informatie of animaties kan weergeven die bij het spel horen. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel ballen je nog hebt, hoeveel punten je nodig hebt voor de volgende modus of hoeveel tijd je nog hebt om een doel te bereiken.
 • Spel gestuurde ambient LED: De flippatronic virtuele flipperkast heeft LED strips rondom de kast die van kleur veranderen afhankelijk van het spel dat je speelt. Ze kunnen bijvoorbeeld rood worden als je in gevaar bent, groen als je een bonus krijgt of blauw als je in een koele modus zit. Dit creëert een sfeervolle en dynamische verlichting die je spelervaring versterkt.
 • Gyroscopische sensoren: De flippatronic virtuele flipperkast heeft gyroscopische sensoren die je beweging opnemen en vertalen naar balbewegingen op het speelveld. Je kunt de flipperkast duwen of trekken om de bal te beïnvloeden, net als bij een echte flipperkast. Dit geeft je meer controle en interactie met het spel.

Waarom is Flippatronic de beste?

Flippatronic is de beste virtuele flipperkast op de markt omdat het de meest uitgebreide, geavanceerde en veelzijdige machine is die je kunt vinden. Het heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een authentieke en spannende flipperkast ervaring, maar dan met meer mogelijkheden en gemak. Je kunt kiezen uit duizenden tafels, van de oudste tot de nieuwste, van de eenvoudigste tot de meest complexe, van de originele tot de aangepaste. Je kunt je eigen instellingen aanpassen, zoals de moeilijkheidsgraad, het volume, de helderheid, de kanteling en nog veel meer. Je kunt ook je eigen kunstwerk of logo’s toevoegen aan de kast om het te personaliseren. Bovendien is de flippatronic virtuele flipperkast duurzaam, betrouwbaar en onderhoudsvrij. Je hoeft je geen zorgen te maken over slijtage, defecten of reparaties. Je kunt gewoon aansluiten en spelen.

Hoe kun je een flippatronic virtuele flipperkast kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een flippatronic virtuele flipperkast, kun je terecht bij Madeforarcade.nl¹², een gespecialiseerde webshop voor arcade machines en flipperkasten. Zij bieden verschillende modellen en opties aan voor de flippatronic virtuele flipperkast, met verschillende prijzen en specificaties. Je kunt ook contact met hen opnemen voor meer informatie, advies of ondersteuning. Zij leveren wereldwijd en hebben een eigen technische dienst en R&D. Je kunt ook hun showroom bezoeken in Goirle of Ravels om hun producten in het echt te zien en te testen.

Conclusie

De flippatronic virtuele flipperkast is een geweldige machine voor elke flipperkast liefhebber die het beste van het beste wil. Het combineert de charme en het plezier van de traditionele flipperkasten met de innovatie en het gemak van de digitale technologie. Het biedt je een realistische, meeslepende en veelzijdige speelervaring die je nooit zult vervelen. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt in uren van vermaak, ontspanning en nostalgie. Als je een flippatronic virtuele flipperkast wilt kopen, bezoek dan Madeforarcade.nl¹² en bestel vandaag nog jouw droommachine.


Bron: Gesprek met Bing, 6/12/2023
(1) virtuele flipperkast 49″ 4K UHD FFB SSF 4 SCHERMEN flippatronic. https://madeforarcade.nl/product/virtuele-flipperkast-monster-49-inch-4k-uhd-ffb-ssf-4-schermen-120-hz/.
(2) virtuele flipperkasten met 49k UHD-schermen en force feedback. https://madeforarcade.com/nl/product-category/virtual-pinball-machines-with-49k-uhd-screens-and-force-feedback/.
(3) Virtuele flipperkasten – Multigame Webstore. https://www.multigamewebstore.nl/Virtuele-flipperkasten.
(4) Digitale flipperkast 4K – 49” | Hop.nl. https://www.hop.nl/man-cave/arcade-kasten/digitale-flipperkast-4k-49.
(5) virtual pinball video jukebox system on 4-screen force … – YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=TxLYC_O4fQ8.

Maxime BONNET
Maxime BONNET
2023-09-09
Tout est parfait. De la commande à la réception. Suivi parfait. Équipe professionnelle réactive et rassurante. A bientôt pour de nouvelles commande. Merci madeforarcade.
regis daube
regis daube
2023-09-07
La prise de contact est simple et rapide. Patron a l'écoute du client et connaît ce qu il vend. La machine achetée tourne parfaitement et ne présente aucuns défauts d utilisation ou de construction. Il y en a pour toutes les bourses. Complètement dans mes attentes, le son de qualite et le monnayeur est un plus dans ma recherche de la nostalgie.
Davy
Davy
2023-08-23
Een mini claw besteld en in slechts 2 werkdagen geleverd zonder beschadigingen! Altijd vriendelijk geholpen geweest op mijn vragen, zelfs 's avonds laat en in het weekend. Duidelijke handleidingen aanwezig. Ze hebben ook een showroom waar je eventueel de toestellen kunt uittesten. Zeker een aanrader als je buitenlandse grijpkasten wilt kopen zonder gedoe met douane & hoge verzendkosten, koop het lekker lokaal bij made for arcade! Een onderneming vol met ambitie, doe zo verder!
Giuseppe Dilonardo
Giuseppe Dilonardo
2023-08-07
We have ordered a 4K virtual pinball machine with 4 screens. Everything went perfectly, each contact with the team was quick and conclusive. Pinball has arrived to us in Switzerland. We chose to take a local carrier as it seemed easier for everyone. The pinball machine is fantastic and we don't regret our purchase. It's a pity that we can't modify the parameters of the tables (encrypted files). We definitely recommend Madeforarcade for any purchase.
Martin Schneider
Martin Schneider
2023-08-02
Freundliches Kompetentes Team, tolle Maschinen und gute Preise
Sofie Lappas
Sofie Lappas
2023-07-07
Liten och smidig klomaskin, alla funktioner man skulle kunna tänka sig finns där! Robust, byggd i metall och glas. Älskar min klomaskin!
RINUS DUIN
RINUS DUIN
2023-03-16
supergave wallmount besteld by made for arcade. Gaan hem zelf een klein beetje aanpassen maar top geleverd in houten pallet.
Can Uslu
Can Uslu
2023-03-09
Very professional interaction, I ordered a bar-top machine and it arrived with no issues. Very high quality product, which will cut into my reading and TV time :) but my sons will love it and I can show them games I grew up with!!
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top