muntschuiver

Coinpusher voor je bedrijf of evenement kopen

Golddigger Coinpusher voor je bedrijf of evenementBen je op zoek naar een manier om uw klanten, gasten of bezoekers te verrassen en te vermaken? Wilt u uw omzet verhogen, uw naamsbekendheid vergroten of uw imago verbeteren? Dan is de Golddigger Coinpusher van MadeforArcade de ideale oplossing voor u!

De Golddigger Coinpusher is een muntenspel dat geschikt is voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Het is een spel dat eenvoudig te spelen is, maar tegelijkertijd veel spanning en plezier biedt. Het principe is simpel: u werpt munten in om meer munten te winnen. Het doel is om de munten op het bewegende platform te laten vallen en zo de stapels munten aan de rand naar beneden te duwen. Maar dat is niet alles: u kunt ook gouden munten verzamelen die speciale bonussen activeren, zoals extra tijd, dubbele winst of een jackpot. Bovendien kunt u ook tickets winnen die u kunt inwisselen voor leuke prijzen.

De Golddigger Coinpusher is niet zomaar een muntenspel. Het is een muntenspel dat in Nederland ontworpen is door MadeforArcade, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige en innovatieve arcadespellen. De Golddigger Coinpusher heeft een prachtig design dat geïnspireerd is door de goudkoorts en de wildwest sfeer. Het spel heeft grote ramen uit gehard veiligheidsglas en heldere binnenverlichting waardoor de spelers en omstanders het spelverloop goed kunnen zien. Het spel heeft ook indrukwekkende geluidseffecten die de spanning verhogen.

coin pusher gevuld met munten 600

De Golddigger Coinpusher is een spel dat geschikt is voor elke locatie en elke gelegenheid. U kunt het spel plaatsen in uw arcadehal, café, restaurant, hotel, casino, winkelcentrum, bioscoop, bowlingbaan, speeltuin, pretpark, kermis of museum. U kunt het spel ook huren of kopen voor uw beurs, congres, seminar, workshop, training, teambuilding, personeelsfeest, jubileum, verjaardag, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid. U kunt het spel zelfs thuis neerzetten als u een echte liefhebber bent van arcadespellen.

De Golddigger Coinpusher is een spel dat veel voordelen biedt voor u en uw klanten, gasten of bezoekers. Het spel:

 • Trekt de aandacht en wekt de interesse van uw doelgroep
 • Verhoogt de klanttevredenheid en loyaliteit
 • Stimuleert de herhalingsbezoeken en mond-tot-mondreclame
 • Genereert extra inkomsten door de muntinworp en de ticketverkoop
 • Versterkt uw merkidentiteit en uitstraling
 • Onderscheidt u van uw concurrenten
 • Creëert een gezellige en levendige sfeer
 • Biedt urenlang speelplezier en entertainment
divider-pin

Waar wacht u nog op? Bestel nu de Golddigger Coinpusher van MadeforArcade en maak van uw bedrijf of evenement een groot succes! Neem contact met ons op voor meer informatie over de prijzen, de levering en de service. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste optie voor uw situatie.

Golddigger Coinpusher: het muntenspel dat goud waard is!

speel penningen – game tokens

speel penningen / tokens

mfa munten speltokens

Je hebt 1 of meerdere arcade machines, misschien wel een muntenschuiver, een grijpkraan of een flipperkast. Dan wil je natuurlijk ook echte arcade munten waarmee je de machines kunt voeren. Deze munten zijn speciaal geperst met de perfecte diameter, gewicht en dikte om in elke muntproever te werken.

Bestel je munten hier !

Scan onderstaande QR code met je camera of klik op de betaallink om de munten af te rekenen , vul dan het formulier in zodat we de munten kunnen verzenden.

150-MFA-munten
[forminator_form id=”384″]

de perfecte maat

De made for arcade speelpenningen zijn speciaal gemaakt voor arcade machines, maar ze werken natuurlijk ook in winkelwagentjes, koffie automaten, wasserettes, auto wasstraten en tientallen andere faciliteiten.

Verkrijgbaar in veelvouden van 500 tot een maximum van 100.000 stuks per bestelling. Hoe meer je bestelt hoe goedkoper ze worden, maar houd wel rekening met het gewicht. 10.000 munten wegen tenslotte toch alweer zo’n 56 Kilogram.

diameter :24.25 millimeter
dikte :1.8 millimeter
gewicht :5.6 gram
opschrift :made for arcade
coins
divider

vergelijk hier met de diverse euro muntstukken

WaardeDiameterGewicht
20 cent € 0,2022,25 mm5,74 g
50 cent € 0,5024,25 mm7,80 g
1 euro € 1,0023,25 mm7,50 g
2 euro € 2,0025,75 mm8,50 g

Wet op de kansspelen coinpusher grijpkraan

De coin pusher machines en grijpkranen welke door made for arcade worden aangeboden conformeren aan artikel 30A lid 1 en 2 van de wet op de kansspelen en/of bijlage 1 bij de speelautomatenregeling 2000. Hiertoe zijn speciale voorzieningen getroffen in de automaten.

Artikel 30a

 • 1Deze Titel is niet van toepassing op behendigheidsautomaten die zonder middellijke of onmiddellijke betaling of inworp door de speler of een derde in werking kunnen worden gesteld en waarvan het spelresultaat niet kan leiden tot de onmiddellijke uitkering van prijzen of premies.
 • 2Deze Titel is niet van toepassing op bij regeling van Onze Minister van Veiligheid en Justitie aangewezen typen van speelautomaten die worden gebruikt of bestemd zijn om te worden gebruikt ter gelegenheid van kermissen, en die zodanig zijn ingericht, dat het bespelen ervan niet kan leiden tot de uitkering van geldprijzen, of tot de onmiddellijke uitkering van premies, waardebonnen of penningen, die een waarde vertegenwoordigen van meer dan het veertigvoud van de inzet per spel.

Bijlage I. bij de Speelautomatenregeling 2000

Bijlage I. Typen speelautomaten, bestemd om op kermissen te worden gebruikt, als bedoeld in artikel 30a, tweede lid, van de Wet op de kansspelen

a. Naam: grijpkranen en hiervan afgeleide varianten

Omschrijving: In een bak bevinden zich een aantal voorwerpen. Na inworp kan de speler een in de lengte- en in de breedterichting beweegbare grijpinstallatie in beweging brengen, die zich boven de bak bevindt. De speler moet trachten door goede positionering van de installatie met de grijper een voorwerp uit de bak te lichten. Dit voorwerp is dan gewonnen.

Varianten op de grijpkraan:

De voorwerpen bewegen zich in een carrousel. Een speler kan een voorwerp winnen door het op het juiste tijdstip indrukken van een knop, waarmee het voorwerp wordt ‘losgemaakt’.

De voorwerpen bevinden zich op een roterende schijf of bevinden zich op een verticaal vlak en kunnen met een door een speler in beweging gezette (mechanische) arm of een ander daarvan afgeleid mechaniek gewonnen worden.

b. Naam: schuifspel, pusher en hiervan afgeleide varianten

Omschrijving: In een kast bevindt zich een vlakke plaat, die is bedekt met speelpenningen. Een zijde van de plaat wordt begrensd door een opening die in verbinding staat met een retourbak (bak waar de speler speelpenningen en gewonnen prijzen uit kan halen), terwijl zich aan de tegenoverliggende zijde van de opening een schuif bevindt, die zich als een bulldozer over een deel van de plaat heen en weer beweegt in de richting van de opening. Via een of meer inworpgleuven, kunnen penningen op de plaat geworpen worden. Opzet van het spel is het verkrijgen van penningen in de retourbak door het inwerpen van penningen in een inworpgleuf. Prijzen worden verkregen door tussen de penningen op de plaat prijzen dan wel hardplastic waardebonnen te leggen, welke samen met de penningen in de retourbak kunnen vallen. Bij sommige typen is in de plaat zelf of in de opening aan het eind van de plat een vergaarbakje opgenomen

professionele muntenschuiver GoldDigger

BEPERKTE OPLAGE COINPUSHER – GOLDDIGGER

coinpusher golddigger-front

Ontworpen in Nederland

De limited editie zwart met gouden muntenschuiver GOLDDIGGER is ontwikkeld in Nederland en wordt dan ook vanuit Nederland geleverd met volledige service en garantie. Deze professionele coin pusher kermismachine gaat de hele wereld over en wordt standaard geleverd inclusief muntenproever, behendigheidsschuiver, tilt-systeem met munten omleiding, ingebouwde LED verlichting en een premium audio systeem.

Internet prijs : € 1.395,00 ex btw


zeer compleet geleverd

De golddigger coinpusher wordt standaard voorzien van :

 • dynamische led verlichting
 • behendigheid schuiver
 • vandaal bestendige kast
 • elektronische muntenproever voor een breed assortiment munten
 • zwenkwielen
 • uitdraaibare stabilisator voeten
 • uitneembaar raam
 • premium audio systeem
 • tilt-bob systeem
 • verhoogde platform randen
 • schuine huisskimmers
 • grote muntenbak voor verdiensten
 • elektromechanische omleidingsklep
 • behendigheidsschakelaar voor starten en stoppen bulldozer platform
 • grote RVS munten trays
 • platform / displays voor prijzen en decoraties
 • rvs muntenvanger
 • goudkleurige kantbeschermers
 • 3 toegangsdeuren met veiligheidsslot
muntproever coinpusher

bekijk de introductie van golddigger

Bestel nu je eigen coinpusher !

COIN PUSHER specificaties

afmetingen :83 cm breed 60 cm diep en145 cm hoog (zonder voetstuk)
voltage :110Volt – 220/240Volt
opgenomen vermogen :50-180 watt
materiaal :mdf / RVS / glas
gewicht :85 Kilogram
voorzien van :skill slider coin hopper / tilt/duw alarm / LED verlichting / verhoogde slederanden / rvs muntenblad en schuiver / overmaatse bladen / zijpanelen voor prijzen / plug ‘n play / start/stop behendigheidsysteem / zwenkwielen / stabilisatorvoeten
tokens/munten :tot 3.000 munten – meeste munten geaccepteerd.

Deze machine is geregistreerd onder nummer 05419980302106 bij de Amerikaanse Uniform Code Council (UCC), de Electronic Commerce Council of Canada (ECCC) en de Europese organisatie EAN International. Made for arcade is hiervoor wereldwijd de merkeigenaar.

golddigger coinpusher
GTIN05419980302106
StatusGeldig
Merknaammade for arcade
Productbeschrijvingmuntenschuiver
URL van de productafbeeldinghttps://dam.gs1belu.org/originals/5419980302106/c019761b3eab4eaaa0edad92707b8a0f/golddigger-front.png
Global product category (GPC)Tafelspelen (Elektrisch) (10005184)
VerpakkingstypeBasiseenheid
Netto-inhoud0.6 Kubieke meter
80 Kilogram
Land van verkoopWereldwijd (bv. Travel retail, globale marketplaces, enz.)
ConsumenteneenheidHet product is een consumenteneenheid
Laatst bewerkt17/10/2022 20:49
Maxime BONNET
Maxime BONNET
2023-09-09
Tout est parfait. De la commande à la réception. Suivi parfait. Équipe professionnelle réactive et rassurante. A bientôt pour de nouvelles commande. Merci madeforarcade.
regis daube
regis daube
2023-09-07
La prise de contact est simple et rapide. Patron a l'écoute du client et connaît ce qu il vend. La machine achetée tourne parfaitement et ne présente aucuns défauts d utilisation ou de construction. Il y en a pour toutes les bourses. Complètement dans mes attentes, le son de qualite et le monnayeur est un plus dans ma recherche de la nostalgie.
Davy
Davy
2023-08-23
Een mini claw besteld en in slechts 2 werkdagen geleverd zonder beschadigingen! Altijd vriendelijk geholpen geweest op mijn vragen, zelfs 's avonds laat en in het weekend. Duidelijke handleidingen aanwezig. Ze hebben ook een showroom waar je eventueel de toestellen kunt uittesten. Zeker een aanrader als je buitenlandse grijpkasten wilt kopen zonder gedoe met douane & hoge verzendkosten, koop het lekker lokaal bij made for arcade! Een onderneming vol met ambitie, doe zo verder!
Giuseppe Dilonardo
Giuseppe Dilonardo
2023-08-07
We have ordered a 4K virtual pinball machine with 4 screens. Everything went perfectly, each contact with the team was quick and conclusive. Pinball has arrived to us in Switzerland. We chose to take a local carrier as it seemed easier for everyone. The pinball machine is fantastic and we don't regret our purchase. It's a pity that we can't modify the parameters of the tables (encrypted files). We definitely recommend Madeforarcade for any purchase.
Martin Schneider
Martin Schneider
2023-08-02
Freundliches Kompetentes Team, tolle Maschinen und gute Preise
Sofie Lappas
Sofie Lappas
2023-07-07
Liten och smidig klomaskin, alla funktioner man skulle kunna tänka sig finns där! Robust, byggd i metall och glas. Älskar min klomaskin!
RINUS DUIN
RINUS DUIN
2023-03-16
supergave wallmount besteld by made for arcade. Gaan hem zelf een klein beetje aanpassen maar top geleverd in houten pallet.
Can Uslu
Can Uslu
2023-03-09
Very professional interaction, I ordered a bar-top machine and it arrived with no issues. Very high quality product, which will cut into my reading and TV time :) but my sons will love it and I can show them games I grew up with!!
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top