pandora

Welke pandora box is het beste ?

Een arcademachine is een geweldige manier om de nostalgie en het plezier van de klassieke arcade games te beleven. Maar het kan lastig zijn om een originele arcademachine te vinden, te onderhouden en te vullen met je favoriete games. Gelukkig is er een oplossing: de pandorabox. Een pandorabox is een compacte en veelzijdige spelcomputer die je kunt aansluiten op elke monitor of tv en die honderden of zelfs duizenden arcade games bevat. Je kunt je eigen arcadekast bouwen of een kant-en-klare kopen met een pandorabox erin. Maar welke pandorabox moet je kiezen? Er zijn verschillende modellen op de markt, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen. In dit artikel zullen we de verschillende pandoraboxen voor arcademachines beschrijven en uitleggen waarom de DX-3000 pandorabox met kop en schouders boven de rest uitsteekt.

De pandoraboxen voor arcademachines zijn gebaseerd op het JAMMA-systeem, een standaard voor arcade hardware die in de jaren 80 werd ontwikkeld. JAMMA staat voor Japan Amusement Machine and Marketing Association, de organisatie die de specificaties voor de arcade industrie vaststelde. Een JAMMA-compatibele pandorabox heeft een 56-pins connector die kan worden aangesloten op een arcadekast of een bedieningspaneel met joysticks en knoppen. De pandorabox heeft ook andere uitgangen voor video, audio en stroom.

De eerste generatie pandoraboxen had alleen 2D-games van oudere systemen zoals NES, SNES, Sega Genesis, Neo Geo en CPS1/2/3. Deze games werden geëmuleerd door middel van software die de originele hardware nabootste. De pandorabox had meestal een VGA-uitgang voor video en een jackplug voor audio. De bekendste modellen van deze generatie zijn de Pandora’s Box 4 (645 games), Pandora’s Box 4S (680 games) en Pandora’s Box 5 (960 games).

De tweede generatie pandoraboxen voegde 3D-games toe van nieuwere systemen zoals PS1, N64, Dreamcast en Arcade 3D. Deze games werden ook geëmuleerd door middel van software, maar vereisten meer rekenkracht en geheugen. De pandorabox had meestal een HDMI-uitgang voor video en een jackplug of JAMMA voor audio. De bekendste modellen van deze generatie zijn de Pandora’s Box 6 (1300 games), Pandora’s Box 9 (1500 games) en Pandora’s Box 9D (2222 games).

De derde generatie pandoraboxen verbeterde de prestaties en functionaliteit van de vorige generaties. Deze pandoraboxen hadden meer geheugen, snellere processors, betere emulatie, hogere resolutie, wifi-ondersteuning, online game market, zoekfunctie, geheugenkaartslot en meer opties om games toe te voegen of te verwijderen. De pandorabox had meestal een HDMI-uitgang voor video en een jackplug of JAMMA voor audio. De bekendste modellen van deze generatie zijn de Pandora’s Box DX (3000 games), Pandora’s Box X (3303 games) en Pandora’s Box 3D Wifi (4118 games).

De DX-3000 pandorabox is een van de beste modellen van de derde generatie en steekt met kop en schouders boven de rest uit om verschillende redenen:

 • Aantal games. De DX-3000 pandorabox heeft maar liefst 3000 vooraf geïnstalleerde games van verschillende systemen, genres en periodes. Je kunt genieten van zowel 2D- als 3D-games van arcadeklassiekers tot moderne hits. Bovendien kun je via wifi toegang krijgen tot de online game market, waar je meer dan 10.000 games kunt downloaden zonder extra kosten. Je kunt ook je eigen games toevoegen of verwijderen via een geheugenkaart of een USB-stick.
 • Kwaliteit van games. De DX-3000 pandorabox heeft een uitstekende emulatie van de originele hardware, waardoor de games soepel en nauwkeurig draaien. De pandorabox heeft ook een super HD-technologie die de games opschalen naar een hogere resolutie, waardoor ze er scherper en helderder uitzien op je monitor of tv. De pandorabox ondersteunt ook vier verschillende resoluties (1024×768, 1280×720, 1920×1080 en 3840×2160) en twee verschillende beeldverhoudingen (16:9 en 4:3), zodat je de beste weergave voor elke game kunt kiezen.
 • Besturing van games. De DX-3000 pandorabox heeft een JAMMA-connector die compatibel is met elke arcadekast of bedieningspaneel met joysticks en knoppen. Je kunt ook een USB-controller of een toetsenbord aansluiten als je dat wilt. De pandorabox ondersteunt tot vier spelers tegelijk, zodat je samen met je vrienden of familie kunt spelen. Je kunt ook de moeilijkheidsgraad, het aantal levens, de credits, de knoppenindeling en andere instellingen van elke game aanpassen via het menu.
 • Extra functies. De DX-3000 pandorabox heeft een aantal extra functies die je arcade-ervaring nog leuker en handiger maken. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de zoekfunctie om snel de games te vinden waar je van houdt. Je kunt ook je favoriete games markeren voor snelle toegang. Je kunt ook de achtergrondmuziek, het volume, de taal en andere opties van het menu wijzigen. Je kunt ook een screensaver instellen om je scherm te beschermen als je niet speelt. Bovendien kun je ook gebruik maken van de jukebox-functie om naar muziek te luisteren terwijl je door de games bladert.

Samengevat, de DX-3000 pandorabox is de beste allround spelcomputer om de authentieke arcademachines te simuleren. Hij heeft een enorme en gevarieerde collectie van games, een uitstekende kwaliteit en besturing van games, en een aantal extra functies die je arcade-ervaring nog leuker en handiger maken. Als je een echte arcade-liefhebber bent, dan is dit de pandorabox voor jou.

Om je een idee te geven van de games die je kunt spelen op de DX-3000 pandorabox, hier zijn 10 van de meest populaire speltitels:

 • Street Fighter II: The World Warrior
 • The King of Fighters ’98
 • Metal Slug 3
 • Tekken 3
 • Super Mario World
 • Sonic the Hedgehog
 • Mortal Kombat II
 • Pac-Man
 • Final Fight
 • Marvel vs Capcom: Clash of Super Heroes

tafelmodel arcade – bartop

tafelmodel arcade met 6000+ games

alle classics in 1 console

Deze professionele console bevat waarschijnlijk elk spel dat je ooit gespeeld hebt op een arcade machine. Met meer dan 6000 games ben je jaren verder voordat je ze allemaal gezien hebt. Al die spellen zijn uiteraard top maar de uitvoering van de console is waar mogelijk zelfs nog beter.

tafelmodel arcade
bartop arcade coinslot

standaard met alle features

Deze arcade is gebouwd om jaren mee te gaan en heeft alle denkbare opties :

 • muntproever om te spelen met echt geld zoals euro’s , dollars of je eigen munten
 • 2 speler dashboard met dubbele joystick en 6 speelknoppen per speler
 • verlichte pushbuttons
 • microschakelaars op alle joysticks & buttons voor snelle actie
 • krachtig audio systeem met front-end regelunit
 • dubbele ingebouwde speakers
 • verlichte top banner
 • indirecte automatisch kleurende led washer verlichting
 • compacte behuizing met volledige artwork wrap
 • vandaalbestendige stevige bouw (20 kg)
 • plug ‘n play – direct stekker er in en spelen maar
 • uitgebreide software die je highscores voorkeuren etc vast houdt

Bestel hier je bartop arcade machine

bijna van jou !

Bestel je tafelmodel arcade console door hier je gegevens in te vullen. Je krijgt van ons dan eerst een gespecificeerde factuur. Deze factuur kun je betalen via bankoverschrijving of door de QR code te scannen op de factuur.

Heb je nog vragen of toevoegingen voor je factuur ? Je kunt eventueel een opmerking plaatsen in het vak onder je factuur adres.

Nadat je factuur betaald is maken we samen een afspraak om de machine af te halen of om de machine bij je af te leveren als je voor bezorgen gekozen hebt.

bartop arcade

bestelformulier

[forminator_form id=”289″]

bartop audio arcade

Deze machine is geregistreerd onder nummer 05419980302137 bij de Amerikaanse Uniform Code Council (UCC), de Electronic Commerce Council of Canada (ECCC) en de Europese organisatie EAN International. Made for arcade is hiervoor wereldwijd de merkeigenaar.

tafelmodel arcade
GTIN05419980302137
StatusGeldig
Merknaammade for arcade
Productbeschrijvingtafelmodel arcade met 6000 spelen
URL van de productafbeeldinghttps://dam.gs1belu.org/originals/5419980302106/d1d19812c2584d79ab8d2252689277aa/bartop-arcade.jpg
Global product category (GPC)Tafelspelen (Elektrisch) (10005184)
VerpakkingstypeBasiseenheid
Netto-inhoud20 Kilogram
Land van verkoopWereldwijd (bv. Travel retail, globale marketplaces, enz.)
ConsumenteneenheidHet product is een consumenteneenheid
Laatst bewerkt20/10/2022 09:46

Maxime BONNET
Maxime BONNET
2023-09-09
Tout est parfait. De la commande à la réception. Suivi parfait. Équipe professionnelle réactive et rassurante. A bientôt pour de nouvelles commande. Merci madeforarcade.
regis daube
regis daube
2023-09-07
La prise de contact est simple et rapide. Patron a l'écoute du client et connaît ce qu il vend. La machine achetée tourne parfaitement et ne présente aucuns défauts d utilisation ou de construction. Il y en a pour toutes les bourses. Complètement dans mes attentes, le son de qualite et le monnayeur est un plus dans ma recherche de la nostalgie.
Davy
Davy
2023-08-23
Een mini claw besteld en in slechts 2 werkdagen geleverd zonder beschadigingen! Altijd vriendelijk geholpen geweest op mijn vragen, zelfs 's avonds laat en in het weekend. Duidelijke handleidingen aanwezig. Ze hebben ook een showroom waar je eventueel de toestellen kunt uittesten. Zeker een aanrader als je buitenlandse grijpkasten wilt kopen zonder gedoe met douane & hoge verzendkosten, koop het lekker lokaal bij made for arcade! Een onderneming vol met ambitie, doe zo verder!
Giuseppe Dilonardo
Giuseppe Dilonardo
2023-08-07
We have ordered a 4K virtual pinball machine with 4 screens. Everything went perfectly, each contact with the team was quick and conclusive. Pinball has arrived to us in Switzerland. We chose to take a local carrier as it seemed easier for everyone. The pinball machine is fantastic and we don't regret our purchase. It's a pity that we can't modify the parameters of the tables (encrypted files). We definitely recommend Madeforarcade for any purchase.
Martin Schneider
Martin Schneider
2023-08-02
Freundliches Kompetentes Team, tolle Maschinen und gute Preise
Sofie Lappas
Sofie Lappas
2023-07-07
Liten och smidig klomaskin, alla funktioner man skulle kunna tänka sig finns där! Robust, byggd i metall och glas. Älskar min klomaskin!
RINUS DUIN
RINUS DUIN
2023-03-16
supergave wallmount besteld by made for arcade. Gaan hem zelf een klein beetje aanpassen maar top geleverd in houten pallet.
Can Uslu
Can Uslu
2023-03-09
Very professional interaction, I ordered a bar-top machine and it arrived with no issues. Very high quality product, which will cut into my reading and TV time :) but my sons will love it and I can show them games I grew up with!!
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top