Evenementenhal Gorinchem: Arcade- en Amusementsmachine Verhuur

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor uw volgende evenement? Zoek niet verder! MadeForArcade.nl is uw one-stop entertainmentpartner met een uitgebreid assortiment arcademachines, grijpkranen, muntenschuivers, en meer. Of u nu een bedrijfsfeest, een beurs, een verjaardagsfeest of een ander evenement organiseert, wij hebben de perfecte machines om uw gasten te vermaken.

MadeForArcade is entertainment partner

  1. Ruime Voorraad: Bij MadeForArcade.nl hebben we altijd meer dan 500 machines op voorraad. Of u nu op zoek bent naar een klassieke flipperkast, een moderne grijpkraan, of een retro arcadekast, wij hebben het allemaal.
  2. Eigen Technische Dienst: Onze ervaren technici staan klaar om eventuele problemen op te lossen. We zorgen ervoor dat al onze machines in topconditie zijn, zodat uw evenement vlekkeloos verloopt.
  3. In-House Ontwerpafdeling: Wilt u uw evenement personaliseren? Onze ontwerpafdeling kan uw machines voorzien van branding, logo’s en thematische elementen. Zo wordt uw evenement nog specialer.

Onze Topmachines

1. Bartop Arcade Machines

Onze bartop arcade machines zijn compact, stijlvol en gevuld met duizenden klassieke games. Ze zijn perfect voor feestjes, kantoren of gewoon voor thuisgebruik. Met verlichting en geluidseffecten brengen ze de nostalgie van de arcadehal naar uw locatie.

2. Coin Pushers (Muntenschuivers)

De coin pushers zijn een hit op elk evenement. Laat uw gasten munten in de machine gooien en kijk hoe ze proberen om meer munten te duwen. Het is een spannend spel dat jong en oud zal vermaken.

3. Grijpkranen

De klassieke grijpkranen zijn altijd een succes. Laat uw gasten hun vaardigheden testen terwijl ze proberen knuffels, gadgets of andere prijzen te grijpen. Een gegarandeerde hit op elk feest!

4. Virtuele Flipperkast

Wilt u de sensatie van een flipperkast zonder de fysieke ruimte? Onze virtuele flipperkast met 49-inch 4K UHD-schermen biedt dezelfde opwinding en flippertactiek. Een must-have voor elke flipperkastliefhebber.

Evenementenhal Gorinchem

Bezoek de Evenementenhal in Gorinchem ; ontdek het uitgebreide aanbod van MadeforArcade, Gelegen aan de Tijvoortsebaan 8P, 5051HJ Goirle, Nederland, bieden we u een unieke kans om onze machines uit te proberen en te huren voor uw volgende evenement. App ons op +31 6 373 402 83 voor meer informatie of kom langs en laat u inspireren door de wereld van arcade-entertainment.

Bij MadeForArcade.nl maken we van elk evenement een onvergetelijke ervaring. Kies voor kwaliteit, plezier en professionaliteit. Bezoek onze website op MadeForArcade.nl en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

1: MadeForArcade.nl 2: Evenementenhal Gorinchem