DE BESTE VIRTUELE FLIPPERKAST OP DE MARKT


Flippatronic


Ben je een fan van flipperkasten, maar heb je niet genoeg ruimte of geld om al je favoriete modellen te verzamelen? Dan is de flippatronic virtuele flipperkast iets voor jou. Dit is een elektronische flipperkast die meer dan 1000 tafels kan simuleren op een 49 inch 4K UHD scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Je kunt genieten van de klassieke flipperkasten uit de jaren 70, 80 en 90, maar ook van de nieuwste creaties van de digitale pinball community. De flippatronic virtuele flipperkast biedt je een realistische en meeslepende speelervaring dankzij de geavanceerde technologie die erin verwerkt is.

Wat maakt de flippatronic virtuele flipperkast zo speciaal?

De flippatronic virtuele flipperkast is niet zomaar een arcade machine met een groot scherm. Het is een professionele flipperkast met force feedback, surround sound, transducers, sirenes, een topperscherm, spel gestuurde ambient LED, een jukebox en nog veel meer. Hier zijn enkele van de kenmerken die de flippatronic virtuele flipperkast onderscheiden van andere virtuele flipperkasten:

  • Force feedback: De flippatronic virtuele flipperkast heeft tactische force feedback solenoïdes die je laten voelen waar de bal de bumpers raakt en zodat je de flippers kunt voelen bewegen. Het heeft ook een rumblemotor voor verbeterde feedback. Je kunt elke schok, trilling en impact voelen alsof je een echte flipperkast speelt.
  • Surround sound: De flippatronic virtuele flipperkast heeft drie audiosystemen: een ultrageluid met eersteklas subwoofer systeem voor het speelveld, een stereo systeem voor het DMD scherm en een mono systeem voor het topperscherm. Je kunt elk geluidseffect, stem en muziek horen met een hoge kwaliteit en helderheid. Je kunt ook je eigen muziek afspelen via de ingebouwde jukebox functie.
  • Transducers: De flippatronic virtuele flipperkast heeft spatial transducers die in de kast laten vibreren om balbewegingen te lokaliseren. Je kunt horen en voelen waar de bal zich bevindt op het speelveld zonder ernaar te kijken. Dit geeft je een extra dimensie van realisme en immersie.
  • Sirenes: De flippatronic virtuele flipperkast heeft twee optionele sirenes bovenop de machine die afgaan bij bepaalde gebeurtenissen in het spel, zoals multiball, jackpot of high score. Dit voegt meer spanning en sensatie toe aan je spelervaring.
  • Topperscherm: De flippatronic virtuele flipperkast heeft een optioneel vierde scherm bovenop de machine dat extra informatie of animaties kan weergeven die bij het spel horen. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel ballen je nog hebt, hoeveel punten je nodig hebt voor de volgende modus of hoeveel tijd je nog hebt om een doel te bereiken.
  • Spel gestuurde ambient LED: De flippatronic virtuele flipperkast heeft LED strips rondom de kast die van kleur veranderen afhankelijk van het spel dat je speelt. Ze kunnen bijvoorbeeld rood worden als je in gevaar bent, groen als je een bonus krijgt of blauw als je in een koele modus zit. Dit creëert een sfeervolle en dynamische verlichting die je spelervaring versterkt.
  • Gyroscopische sensoren: De flippatronic virtuele flipperkast heeft gyroscopische sensoren die je beweging opnemen en vertalen naar balbewegingen op het speelveld. Je kunt de flipperkast duwen of trekken om de bal te beïnvloeden, net als bij een echte flipperkast. Dit geeft je meer controle en interactie met het spel.

Waarom is Flippatronic de beste?

Flippatronic is de beste virtuele flipperkast op de markt omdat het de meest uitgebreide, geavanceerde en veelzijdige machine is die je kunt vinden. Het heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een authentieke en spannende flipperkast ervaring, maar dan met meer mogelijkheden en gemak. Je kunt kiezen uit duizenden tafels, van de oudste tot de nieuwste, van de eenvoudigste tot de meest complexe, van de originele tot de aangepaste. Je kunt je eigen instellingen aanpassen, zoals de moeilijkheidsgraad, het volume, de helderheid, de kanteling en nog veel meer. Je kunt ook je eigen kunstwerk of logo’s toevoegen aan de kast om het te personaliseren. Bovendien is de flippatronic virtuele flipperkast duurzaam, betrouwbaar en onderhoudsvrij. Je hoeft je geen zorgen te maken over slijtage, defecten of reparaties. Je kunt gewoon aansluiten en spelen.

Hoe kun je een flippatronic virtuele flipperkast kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een flippatronic virtuele flipperkast, kun je terecht bij Madeforarcade.nl¹², een gespecialiseerde webshop voor arcade machines en flipperkasten. Zij bieden verschillende modellen en opties aan voor de flippatronic virtuele flipperkast, met verschillende prijzen en specificaties. Je kunt ook contact met hen opnemen voor meer informatie, advies of ondersteuning. Zij leveren wereldwijd en hebben een eigen technische dienst en R&D. Je kunt ook hun showroom bezoeken in Goirle of Ravels om hun producten in het echt te zien en te testen.

Conclusie

De flippatronic virtuele flipperkast is een geweldige machine voor elke flipperkast liefhebber die het beste van het beste wil. Het combineert de charme en het plezier van de traditionele flipperkasten met de innovatie en het gemak van de digitale technologie. Het biedt je een realistische, meeslepende en veelzijdige speelervaring die je nooit zult vervelen. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt in uren van vermaak, ontspanning en nostalgie. Als je een flippatronic virtuele flipperkast wilt kopen, bezoek dan Madeforarcade.nl¹² en bestel vandaag nog jouw droommachine.


Bron: Gesprek met Bing, 6/12/2023
(1) virtuele flipperkast 49″ 4K UHD FFB SSF 4 SCHERMEN flippatronic. https://madeforarcade.nl/product/virtuele-flipperkast-monster-49-inch-4k-uhd-ffb-ssf-4-schermen-120-hz/.
(2) virtuele flipperkasten met 49k UHD-schermen en force feedback. https://madeforarcade.com/nl/product-category/virtual-pinball-machines-with-49k-uhd-screens-and-force-feedback/.
(3) Virtuele flipperkasten – Multigame Webstore. https://www.multigamewebstore.nl/Virtuele-flipperkasten.
(4) Digitale flipperkast 4K – 49” | Hop.nl. https://www.hop.nl/man-cave/arcade-kasten/digitale-flipperkast-4k-49.
(5) virtual pinball video jukebox system on 4-screen force … – YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=TxLYC_O4fQ8.