virtueel flipperen

MadeforArcade NL: Ultieme Virtuele Flipperkasten

Bent u op zoek naar een manier om de magische wereld van flipperkasten naar uw evenementen te brengen? Zoek niet verder! MadeforArcade Nederland is de ultieme bron voor virtuele flipperkasten die het klassieke flipperplezier tot leven brengen. In dit blog zullen we de schijnwerpers richten op de twee topmodellen, “Flipperfury” en “Flippatronic,” en ontdekken hoe MadeforArcade Nederland deze machines volledig naar uw wensen kan personaliseren en u voorziet van full-service diensten. Laten we ook de diverse features van deze virtuele flipperkasten verkennen, zodat u kunt begrijpen waarom ze een absolute must-have zijn voor uw evenementen.

Flipperfury en Flippatronic: De Twee Meesterwerken

Als het gaat om virtuele flipperkasten, zijn de “Flipperfury” en “Flippatronic” de absolute sterren van het assortiment van MadeforArcade Nederland. Deze machines zijn ontworpen om de ultieme flipperervaring te bieden en zijn perfect geschikt voor alle soorten evenementen, van bedrijfsfeesten tot beurzen en bruiloften. Laten we eens dieper ingaan op wat deze twee topmodellen zo bijzonder maakt.

virtueel flipperen

Flipperfury: De Koning van de Flipperkasten

De “Flipperfury” is een meesterwerk dat de essentie van het flipperen vastlegt en naar een hoger niveau tilt. Met verbluffende graphics, realistische geluidseffecten en een breed scala aan flipperkasttafels om uit te kiezen, biedt de “Flipperfury” een veelzijdige speelervaring voor alle leeftijden. Hier zijn enkele van de opvallende kenmerken van deze virtuele flipperkast:

1. Verbluffende Grafische Weergave

De “Flipperfury” wordt geleverd met high-definition schermen die elke flipperkasttafel tot leven brengen. De levendige graphics en details zorgen ervoor dat spelers zich echt in de flipperwereld wanen.

2. Veelzijdige Speelbaarheid

Met de “Flipperfury” kunt u kiezen uit een breed scala aan flipperkastspellen. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke tafels of op zoek bent naar meer moderne variaties, deze machine heeft voor elk wat wils.

3. Aanpasbare Bedieningselementen

Een van de grote voordelen van de “Flipperfury” is de aanpasbare bediening. U kunt de flipperknoppen, de helling van de tafel en de gevoeligheid van de flippers aanpassen om de speelervaring naar uw voorkeur te fine-tunen.

4. Realistische Geluidseffecten

Het geluid is een integraal onderdeel van de flipperervaring, en de “Flipperfury” stelt niet teleur. De realistische geluidseffecten voegen een extra dimensie toe aan het spel en zorgen voor een meeslepende ervaring.

5. Multiplayer-Opties

Eén ding dat flipperen zo leuk maakt, is de mogelijkheid om met vrienden te spelen. De “Flipperfury” biedt multiplayer-opties, zodat u vrienden en collega’s kunt uitdagen voor spannende wedstrijden en het plezier kunt delen.

virtuele flipperkast

Flippatronic: De Virtuele Flipperkast voor de Purist

De “Flippatronic” is de keuze voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme flipperervaring. Deze machine is ontworpen met oog voor detail en biedt aanpasbare bedieningselementen, high-definition schermen en een breed scala aan spellen. Hier zijn enkele hoogtepunten van de “Flippatronic”:

1. Aanpasbare Bedieningselementen

Een van de kenmerken die de “Flippatronic” echt onderscheidt, is de mogelijkheid om de bedieningselementen volledig aan te passen. U kunt de gevoeligheid van de flippers, de hoek van de tafel en zelfs de flipperknoppen aanpassen om de perfecte speelervaring te creëren.

2. High-Definition Schermen

De “Flippatronic” wordt geleverd met high-definition schermen die elke flipperkasttafel tot in de kleinste details weergeven. De rijke graphics en realistische weergave maken het spel des te meeslepender.

3. Diverse Spellen

Of u nu een fan bent van de klassieke flipperkasten of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen, de “Flippatronic” heeft het allemaal. Met een uitgebreide selectie van flipperkastspellen, zult u nooit uitgespeeld raken.

4. Realistische Geluidseffecten

Het geluid is een cruciaal onderdeel van de flipperervaring, en de “Flippatronic” levert hierbij. De realistische geluidseffecten voegen diepte toe aan het spel en zorgen voor een meeslepende audio-ervaring.

5. Geschikt voor Evenementen van Elke Omvang

De “Flippatronic” is ontworpen om te schitteren op evenementen van elke omvang. Of het nu gaat om een intiem feest of een grote beurs, deze machine staat garant voor entertainment en plezier voor iedereen.

Personalisatie op Maat

Wat MadeforArcade Nederland echt onderscheidt, is de mogelijkheid om deze virtuele flipperkasten volledig naar uw wensen te personaliseren. Uw evenement is uniek, en wij begrijpen dat. Of u nu uw bedrijfslogo op de machines wilt zien, specifieke kleuren wilt gebruiken of een thema wilt creëren dat perfect bij uw evenement past, wij maken het mogelijk. Onze deskundige ontwerpers staan klaar om samen met u de perfecte look en feel te creëren die uw gasten zal betoveren.

Full Service Diensten

Maar het personaliseren van de machines is slechts het begin. MadeforArcade Nederland biedt ook full-service diensten om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Wij regelen de levering en installatie geheel naar uw wens.

DE BESTE VIRTUELE FLIPPERKAST OP DE MARKT


Flippatronic


Ben je een fan van flipperkasten, maar heb je niet genoeg ruimte of geld om al je favoriete modellen te verzamelen? Dan is de flippatronic virtuele flipperkast iets voor jou. Dit is een elektronische flipperkast die meer dan 1000 tafels kan simuleren op een 49 inch 4K UHD scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz. Je kunt genieten van de klassieke flipperkasten uit de jaren 70, 80 en 90, maar ook van de nieuwste creaties van de digitale pinball community. De flippatronic virtuele flipperkast biedt je een realistische en meeslepende speelervaring dankzij de geavanceerde technologie die erin verwerkt is.

Wat maakt de flippatronic virtuele flipperkast zo speciaal?

De flippatronic virtuele flipperkast is niet zomaar een arcade machine met een groot scherm. Het is een professionele flipperkast met force feedback, surround sound, transducers, sirenes, een topperscherm, spel gestuurde ambient LED, een jukebox en nog veel meer. Hier zijn enkele van de kenmerken die de flippatronic virtuele flipperkast onderscheiden van andere virtuele flipperkasten:

  • Force feedback: De flippatronic virtuele flipperkast heeft tactische force feedback solenoïdes die je laten voelen waar de bal de bumpers raakt en zodat je de flippers kunt voelen bewegen. Het heeft ook een rumblemotor voor verbeterde feedback. Je kunt elke schok, trilling en impact voelen alsof je een echte flipperkast speelt.
  • Surround sound: De flippatronic virtuele flipperkast heeft drie audiosystemen: een ultrageluid met eersteklas subwoofer systeem voor het speelveld, een stereo systeem voor het DMD scherm en een mono systeem voor het topperscherm. Je kunt elk geluidseffect, stem en muziek horen met een hoge kwaliteit en helderheid. Je kunt ook je eigen muziek afspelen via de ingebouwde jukebox functie.
  • Transducers: De flippatronic virtuele flipperkast heeft spatial transducers die in de kast laten vibreren om balbewegingen te lokaliseren. Je kunt horen en voelen waar de bal zich bevindt op het speelveld zonder ernaar te kijken. Dit geeft je een extra dimensie van realisme en immersie.
  • Sirenes: De flippatronic virtuele flipperkast heeft twee optionele sirenes bovenop de machine die afgaan bij bepaalde gebeurtenissen in het spel, zoals multiball, jackpot of high score. Dit voegt meer spanning en sensatie toe aan je spelervaring.
  • Topperscherm: De flippatronic virtuele flipperkast heeft een optioneel vierde scherm bovenop de machine dat extra informatie of animaties kan weergeven die bij het spel horen. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel ballen je nog hebt, hoeveel punten je nodig hebt voor de volgende modus of hoeveel tijd je nog hebt om een doel te bereiken.
  • Spel gestuurde ambient LED: De flippatronic virtuele flipperkast heeft LED strips rondom de kast die van kleur veranderen afhankelijk van het spel dat je speelt. Ze kunnen bijvoorbeeld rood worden als je in gevaar bent, groen als je een bonus krijgt of blauw als je in een koele modus zit. Dit creëert een sfeervolle en dynamische verlichting die je spelervaring versterkt.
  • Gyroscopische sensoren: De flippatronic virtuele flipperkast heeft gyroscopische sensoren die je beweging opnemen en vertalen naar balbewegingen op het speelveld. Je kunt de flipperkast duwen of trekken om de bal te beïnvloeden, net als bij een echte flipperkast. Dit geeft je meer controle en interactie met het spel.

Waarom is Flippatronic de beste?

Flippatronic is de beste virtuele flipperkast op de markt omdat het de meest uitgebreide, geavanceerde en veelzijdige machine is die je kunt vinden. Het heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een authentieke en spannende flipperkast ervaring, maar dan met meer mogelijkheden en gemak. Je kunt kiezen uit duizenden tafels, van de oudste tot de nieuwste, van de eenvoudigste tot de meest complexe, van de originele tot de aangepaste. Je kunt je eigen instellingen aanpassen, zoals de moeilijkheidsgraad, het volume, de helderheid, de kanteling en nog veel meer. Je kunt ook je eigen kunstwerk of logo’s toevoegen aan de kast om het te personaliseren. Bovendien is de flippatronic virtuele flipperkast duurzaam, betrouwbaar en onderhoudsvrij. Je hoeft je geen zorgen te maken over slijtage, defecten of reparaties. Je kunt gewoon aansluiten en spelen.

Hoe kun je een flippatronic virtuele flipperkast kopen?

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een flippatronic virtuele flipperkast, kun je terecht bij Madeforarcade.nl¹², een gespecialiseerde webshop voor arcade machines en flipperkasten. Zij bieden verschillende modellen en opties aan voor de flippatronic virtuele flipperkast, met verschillende prijzen en specificaties. Je kunt ook contact met hen opnemen voor meer informatie, advies of ondersteuning. Zij leveren wereldwijd en hebben een eigen technische dienst en R&D. Je kunt ook hun showroom bezoeken in Goirle of Ravels om hun producten in het echt te zien en te testen.

Conclusie

De flippatronic virtuele flipperkast is een geweldige machine voor elke flipperkast liefhebber die het beste van het beste wil. Het combineert de charme en het plezier van de traditionele flipperkasten met de innovatie en het gemak van de digitale technologie. Het biedt je een realistische, meeslepende en veelzijdige speelervaring die je nooit zult vervelen. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt in uren van vermaak, ontspanning en nostalgie. Als je een flippatronic virtuele flipperkast wilt kopen, bezoek dan Madeforarcade.nl¹² en bestel vandaag nog jouw droommachine.


Bron: Gesprek met Bing, 6/12/2023
(1) virtuele flipperkast 49″ 4K UHD FFB SSF 4 SCHERMEN flippatronic. https://madeforarcade.nl/product/virtuele-flipperkast-monster-49-inch-4k-uhd-ffb-ssf-4-schermen-120-hz/.
(2) virtuele flipperkasten met 49k UHD-schermen en force feedback. https://madeforarcade.com/nl/product-category/virtual-pinball-machines-with-49k-uhd-screens-and-force-feedback/.
(3) Virtuele flipperkasten – Multigame Webstore. https://www.multigamewebstore.nl/Virtuele-flipperkasten.
(4) Digitale flipperkast 4K – 49” | Hop.nl. https://www.hop.nl/man-cave/arcade-kasten/digitale-flipperkast-4k-49.
(5) virtual pinball video jukebox system on 4-screen force … – YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=TxLYC_O4fQ8.

Maxime BONNET
Maxime BONNET
2023-09-09
Tout est parfait. De la commande à la réception. Suivi parfait. Équipe professionnelle réactive et rassurante. A bientôt pour de nouvelles commande. Merci madeforarcade.
regis daube
regis daube
2023-09-07
La prise de contact est simple et rapide. Patron a l'écoute du client et connaît ce qu il vend. La machine achetée tourne parfaitement et ne présente aucuns défauts d utilisation ou de construction. Il y en a pour toutes les bourses. Complètement dans mes attentes, le son de qualite et le monnayeur est un plus dans ma recherche de la nostalgie.
Davy
Davy
2023-08-23
Een mini claw besteld en in slechts 2 werkdagen geleverd zonder beschadigingen! Altijd vriendelijk geholpen geweest op mijn vragen, zelfs 's avonds laat en in het weekend. Duidelijke handleidingen aanwezig. Ze hebben ook een showroom waar je eventueel de toestellen kunt uittesten. Zeker een aanrader als je buitenlandse grijpkasten wilt kopen zonder gedoe met douane & hoge verzendkosten, koop het lekker lokaal bij made for arcade! Een onderneming vol met ambitie, doe zo verder!
Giuseppe Dilonardo
Giuseppe Dilonardo
2023-08-07
We have ordered a 4K virtual pinball machine with 4 screens. Everything went perfectly, each contact with the team was quick and conclusive. Pinball has arrived to us in Switzerland. We chose to take a local carrier as it seemed easier for everyone. The pinball machine is fantastic and we don't regret our purchase. It's a pity that we can't modify the parameters of the tables (encrypted files). We definitely recommend Madeforarcade for any purchase.
Martin Schneider
Martin Schneider
2023-08-02
Freundliches Kompetentes Team, tolle Maschinen und gute Preise
Sofie Lappas
Sofie Lappas
2023-07-07
Liten och smidig klomaskin, alla funktioner man skulle kunna tänka sig finns där! Robust, byggd i metall och glas. Älskar min klomaskin!
RINUS DUIN
RINUS DUIN
2023-03-16
supergave wallmount besteld by made for arcade. Gaan hem zelf een klein beetje aanpassen maar top geleverd in houten pallet.
Can Uslu
Can Uslu
2023-03-09
Very professional interaction, I ordered a bar-top machine and it arrived with no issues. Very high quality product, which will cut into my reading and TV time :) but my sons will love it and I can show them games I grew up with!!
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top