Madeforarcade is de grootste leverancier

Bent u op zoek naar een leuke en spannende manier om uw klanten te vermaken en uw omzet te verhogen? Dan bent u bij MadeforArcade aan het juiste adres! MadeforArcade is de grootste leverancier van coinpusher en grijpkraan machines in West Europa. Wij hebben een ruim assortiment aan kwalitatieve en betaalbare machines die geschikt zijn voor elke locatie en doelgroep.

video-claw-machine

Of u nu een winkelcentrum, een pretpark, een bioscoop, een casino, een hotel of een café heeft, wij hebben de perfecte machine voor u. Onze coinpusher machines zijn een echte publiekstrekker die uw klanten urenlang kunnen vermaken met het schuiven van munten en het winnen van prijzen. Onze grijpkraan machines zijn een leuke uitdaging voor jong en oud die hun behendigheid kunnen testen en hun favoriete knuffel of gadget kunnen grijpen.

Bij MadeforArcade kunt u rekenen op een snelle en betrouwbare service. Al onze machines worden direct uit voorraad geleverd vanuit onze centrale magazijnen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Wij verzorgen ook de installatie, het onderhoud en de reparatie van de machines. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw coinpusher of grijpkraan machine bij MadeforArcade. U zult versteld staan van het resultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze website voor meer informatie. MadeforArcade, de beste keuze voor uw amusement!