HUUR GRIJPMACHINES VOOR UW VOLGENDE EVENEMENT IN WEST-EUROPA

Organiseert u een vakbeurs of ander opwindend evenement in een van de belangrijkste steden van West-Europa? Op zoek naar een innovatieve en boeiende manier om bezoekers aan te trekken en uw evenement echt onvergetelijk te maken? Zoek niet verder dan MadeforArcade, uw bestemming voor het huren van hoogwaardige grijpmachines die uw gasten vermaakt achterlaten en hen enthousiast maken om deel te nemen. Met ons uitgebreide assortiment grijpmachines en onberispelijke service staan we klaar om u te helpen een onvergetelijke ervaring voor uw bezoekers te creëren. Of het nu gaat om een vakbeurs, tentoonstelling of ander evenement, MadeforArcade heeft alles wat u nodig heeft.

WIJ REGELEN DE ENTERTAINMENT VOOR UW EVENEMENT!


Vakbeurzen: Vakbeurzen zijn bruisende evenementen vol met stands en exposanten die strijden om aandacht. Het huren van grijpmachines van MadeforArcade voegt niet alleen een element van plezier en opwinding toe, maar zorgt er ook voor dat uw stand opvalt tussen de concurrentie. Bezoekers zullen niet kunnen weerstaan aan de aantrekkingskracht van het winnen van prijzen uit onze boeiende grijpmachines.


Conferenties: Stap af van de traditionele conferentie-ervaring en breng een vleugje amusement naar uw evenement. Onze grijpmachines dienen als een boeiende ijsbreker en bieden een welkome afleiding tijdens pauzes, waardoor netwerkmogelijkheden ontstaan en blijvende verbindingen tussen deelnemers worden gecreëerd.


Productlanceringen: Het lanceren van een nieuw product vereist het creëren van opwinding en het genereren van interesse. Onze grijpmachines kunnen worden aangepast met uw merk en productthema-prijzen, waardoor bezoekers de kans krijgen om exclusieve merchandise te winnen, terwijl tegelijkertijd merkbekendheid wordt opgebouwd en een blijvende indruk wordt achtergelaten.


Bedrijfsevenementen: Of het nu gaat om een teambuildingactiviteit, een evenement ter waardering van medewerkers of een viering van een bedrijfsjubileum, onze grijpmachines zullen een gevoel van vreugde en kameraadschap toevoegen aan uw bedrijfsevenement. Moedig gezonde concurrentie tussen collega’s aan en kijk toe hoe ze zich verbinden door de spanning van het winnen van prijzen.


Festivals: Of het nu gaat om een muziekfestival, foodfestival of cultureel extravaganza, onze grijpmachines voegen een element van verrassing en vreugde toe aan het evenement. Betrek festivalgangers en houd ze vermaakt met de uitdaging om prijzen te grijpen, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat die ze zullen associëren met uw festival.


Goede Doelen Evenementen: Haal geld op voor een nobel doel door grijpmachines op te nemen in uw liefdadigheidsevenement. Moedig deelnemers aan om te doneren en kans te maken op spannende prijzen. De interactieve aard van de grijpmachines zal deelname vergroten en een gevoel van gemeenschap creëren, terwijl een waardevolle zaak wordt ondersteund.


Tentoonstellingen: Trek de aandacht van kunstliefhebbers, geschiedenisfanaten of andere bezoekers van tentoonstellingen met onze grijpmachines. Creëer een interactieve ervaring die de tentoonstellingen aanvult en bezoekers meeneemt in een wereld van entertainment en opwinding.


Bruiloften: Voeg een vleugje speelsheid toe aan uw speciale dag door een grijpmachine op te nemen tijdens uw trouwreceptie. Uw gasten zullen zich kostelijk vermaken door hun geluk te beproeven bij het grijpen van prijzen, waardoor onvergetelijke herinneringen ontstaan en een element van verrassing aan uw viering wordt toegevoegd.


Kermis: Grijpmachines zijn een vast onderdeel van kermissen, en met goede reden. Huur onze machines om bezoekers aan te trekken en hen te vermaken te midden van de kleurrijke chaos van een kermis. Van kinderen tot volwassenen, iedereen houdt van de uitdaging om prijzen te grijpen en groots te winnen.


Winkel Promoties: Organiseert u een speciale uitverkoop, grote opening of klantwaarderingsevenement? Onze grijpmachines kunnen worden voorzien van uw logo en gevuld met onweerstaanbare prijzen, waardoor een verleidelijke ervaring ontstaat die bezoekers aantrekt en opwinding genereert rond uw winkelpromotie.


Teambuilding Evenementen: Versterk teamgeest en samenwerking met onze grijpmachines. Organiseer vriendelijke competities tussen teams, bevorder samenwerking en moedig individuen aan om samen te werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Bij MadeforArcade begrijpen we het belang van het succesvol maken van uw evenement, en onze verhuur van grijpmachines is ontworpen om precies dat te doen. We bieden een breed scala aan machines om aan uw specifieke behoeften te voldoen, samen met uitzonderlijke klantenservice en tijdige levering aan belangrijke evenementensteden in West-Europa, zoals Londen, Parijs, Berlijn, Amsterdam, Madrid en Rome.

Mis de kans niet om uw evenement naar nieuwe hoogten te tillen met onze boeiende grijpmachines. Neem vandaag nog contact op met MadeforArcade en laat ons u helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring die uw gasten meer zal willen.

Maxime BONNET
Maxime BONNET
2023-09-09
Tout est parfait. De la commande à la réception. Suivi parfait. Équipe professionnelle réactive et rassurante. A bientôt pour de nouvelles commande. Merci madeforarcade.
regis daube
regis daube
2023-09-07
La prise de contact est simple et rapide. Patron a l'écoute du client et connaît ce qu il vend. La machine achetée tourne parfaitement et ne présente aucuns défauts d utilisation ou de construction. Il y en a pour toutes les bourses. Complètement dans mes attentes, le son de qualite et le monnayeur est un plus dans ma recherche de la nostalgie.
Davy
Davy
2023-08-23
Een mini claw besteld en in slechts 2 werkdagen geleverd zonder beschadigingen! Altijd vriendelijk geholpen geweest op mijn vragen, zelfs 's avonds laat en in het weekend. Duidelijke handleidingen aanwezig. Ze hebben ook een showroom waar je eventueel de toestellen kunt uittesten. Zeker een aanrader als je buitenlandse grijpkasten wilt kopen zonder gedoe met douane & hoge verzendkosten, koop het lekker lokaal bij made for arcade! Een onderneming vol met ambitie, doe zo verder!
Giuseppe Dilonardo
Giuseppe Dilonardo
2023-08-07
We have ordered a 4K virtual pinball machine with 4 screens. Everything went perfectly, each contact with the team was quick and conclusive. Pinball has arrived to us in Switzerland. We chose to take a local carrier as it seemed easier for everyone. The pinball machine is fantastic and we don't regret our purchase. It's a pity that we can't modify the parameters of the tables (encrypted files). We definitely recommend Madeforarcade for any purchase.
Martin Schneider
Martin Schneider
2023-08-02
Freundliches Kompetentes Team, tolle Maschinen und gute Preise
Sofie Lappas
Sofie Lappas
2023-07-07
Liten och smidig klomaskin, alla funktioner man skulle kunna tänka sig finns där! Robust, byggd i metall och glas. Älskar min klomaskin!
RINUS DUIN
RINUS DUIN
2023-03-16
supergave wallmount besteld by made for arcade. Gaan hem zelf een klein beetje aanpassen maar top geleverd in houten pallet.
Can Uslu
Can Uslu
2023-03-09
Very professional interaction, I ordered a bar-top machine and it arrived with no issues. Very high quality product, which will cut into my reading and TV time :) but my sons will love it and I can show them games I grew up with!!
Winkelwagen
Scroll naar boven
Scroll naar top